A venit si dovada care confirma ca avionul MH17 a fost doborat de ucrainieni

Potrivit raportului intermediar întocmit de experţii olandezi şi dat publicităţii marţi, Boeingul companiei Malaysia Airlines, care asigura cursa MH17 pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur, s-a dezmembrat în aer, după ce a fost lovit de „numeroase obiecte” care „au străpuns avionul cu mare viteză”.

mh17

Raportul, întocmit de Biroul olandez de Anchetă pentru Securitate (OVV), adaugă că nu există „dovezi privind o eroare tehnică sau umană”.

Anchetatorii olandezi s-au bazat pe informaţiile înregistrate de cutiile negre, cele primite de la controlorii de trafic aerian, pe imagini din satelit şi fotografii de la locul prăbuşirii, pentru a redacta acest raport preliminar.

Experţii au precizat că avionul „s-a dezmembrat în aer probabil ca urmare a daunelor structurale cauzate de un număr mare de obiecte cu mare viteză care au străpuns aeronava din exterior”.

Înregistrările cutiilor negre nu au prezentat nici un indiciu privind existenţa unei erori tehnice sau a unei situaţii de urgenţă, potrivit experţilor.

Raportul intermediar nu atribuie vreo vină sau responsabilitate pentru catastrofă, însă o anchetă penală separată este efectuată de procurorii din Haga. Biroul de anchetă a precizat că se aşteaptă ca raportul final să fie publicat în termen de un an.

Boeingul 777 s-a prăbuşit între Krasni Luci, în regiunea Lugansk, şi Şahtarsk, în regiunea Doneţk, la 17 iulie. Toate cele 298 de persoane aflate la bord, între care 193 de cetăţeni olandezi, au murit în urma prăbuşirii avionului malaysian.

Ucraina şi Occidentul i-au acuzat pe separatiştii proruşi că au doborât avionul cu un sistem antiaerian de tip Buk, iar Moscova şi insurgenţii acuză Kievul.

Experţi din Marea Britanie, Germania, Australia, Malaysia, Statele Unite, Ucraina şi Rusia colaborează la acest caz.

Comentariu VT: Pai dragii mei, daca a fost gaurit de mai mute obiecte, e clar ca a fost mitraliat, lucru care nu putea fi realizat de catre separatistii rusi, pentru a nu sunt mitraliere  care sa traga pana la 10 mii de m altitudine. E clar cine l-a doborat, si anume avioanele ucrainiene de vanatoare, care au fost vazute pe radar si se aflau chiar in spatele avionului de pasageri si care erau dotate cu mitraliere.

Daca ar fi fost doborat de vreo racheta, avionul exploda si se dezmembra instant, dar nu, avionul a cazut in gol mai multi km pana a explodat.

Acum mi se confirma foarte clar ca a fost o noua actiune de tip steag fals, adica o inscenare ca si 9/11 Septembrie 2001, actiune care a fost ordonata tot de catre SUA, sau mai exact spus, de catre papusarii care conduc SUA. Actiune care se dorea sa duca, cum bine am intuit, spre o noua conflagratie mondiala. Din fericire rusii au avut replica imediat si au prezentat imaginile radar cu avioanele de vanatoare ucariniene, iar SUA cu toata propaganda media nu au reusit sa prosteasca in asa hal lumea si sa transforme aceasta inscenare in conflictul mult dorit si a trebuit sa astepte sfarsitul anchetei. Iar olandezii se pare ca sunt corecti si au spus excat ce au gasit.

E de vazut de acum incolo, cand papusarii vor crea urmatoarea diversiune, pentru ca nu se vor lasa asa usor.

Urmariti va rog si subiectele:

Un gând despre &8222;A venit si dovada care confirma ca avionul MH17 a fost doborat de ucrainieni&8221;

Lasă un comentariu