Coincidente sau scenarii bine pregatite?

Nu vi se pare ciudat ca in ultimul timp avem parte de foarte multe lucruri stranii, sau mai bine spus, foarte multe intamplari care se bat cap in cap?

MANIPULACION

Sa incepem cu disparitia avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, care a disparut acum 4 luni, avion despre care nici acum nu se stie absolut nimic,  dar in schimb la doar cateva ore de la doborarea avionului din zona Donetsk, Ucraina, care, surpriza, este acealsi tip de avion Boeing 777, apartinand aceleiasi companii Malaysia Airlines, s-a stiut cu exactitate ca a fost un atentat din parte rebelilor pro rusi, in colaborare cu Rusia dupa cum toata presa centrala insinueaza si a fost doborat cu o racheta ruseasca.

Nu vi se pare foarte ciudat repet, faptul ca despre avionul disparut nu se stie inca nimic dar la cateva ore dupa doborarea avionului in Ucraina, s-a stiut totul in detaliu si asta fara macar sa fi descoperit inca cutia neagra?

As mai remarca faptul ca acesta ipoteza cu lansarea unei rachete care a daramat avionul nu este confirmata tehnic de nimeni. Este foarte posibil ca avionul sa fi explodat din alte motive, de exemplu sa fi fost un atentat cu o bomba plasata in interiorul avionului.

Mai apoi ca sa intelegeti ca toate au o legatura chiar daca par simple coincidente, am sa va relatez si alte evenimente care s-au intamplat sau se intampla in aceste zile.

Primul eveniment si cu importanta cea mai mare dupa parerea mea, este faptul ca Rusia impreuna cu celelalte state membre BRICS au pus saptamana trecuta bazele unei noi banci mondiale.

Sa ne amintim ca Germania a facut acelasi lucru la inceputul secolului trecut, formand o banca nationala guvernata de stat si care a emis o moneda proprie, care nu era imprumutata de la banci centrale private, moneda care era bazata pe unitate de valoare, nu pe pe unitate de datorie. Odata cu aceasta masura Germania nemaifiind obligata sa plateasca vreun impozit, a inflorit si a inceput rapid sa isi reconstruiasca industria. Media din acea vreme au denumit aceasta transformare „Miracolul German”. Hitler chiar primind tiltlul de „Omul Anului” in revista Times.  Dar acesta inflorire a Germaniei a devenit o mare amenintare pentru mai marii bancheri ai lumii, fiind un real pericol pentru bancile private in a mai controla piata financiara mondiala si dand astfel un exemplu in acest sens si altor state.  Lucru care a si dus la declansarea celui de al doilea razboi mondial. Winston Churchil care era o marioneta a bancherilor a declarat in 1919 urmatoarele: „Daca Germania ar face afaceri din nou in urmatorii 50 de ani, am facut degeaba primul razboi mondial”, iar mai apoi in 1936, referindu-se la declansarea celui de al doilea razboi mondial, declara „Vom face acest razboi, indiferent daca Hitler vrea sau nu”.

Acum intorcandu-ne la zile noastre, cam acelasi lucru il fac si tarile membre BRICS prin crearea acestei banci, dar la un nivel mult mai ridicat. Sa ne gandim doar la faptul ca cele 5 tari membre BRICS detin jumatate din populatia mondiala.

Sa va reamintesc, tragicul eveniment din Ucraina s-a petrecut la doar doua zile de la semnarea infinatrii acestei noi banci.  Se doboara avionul si toata media, la fel ca toti liderii mondiali importanti dau vina in secunda doi pe Putin. Un lucru care este extrem de grav, Putin nu este oricine, este o figura la fel de importanta, poate si mai importanta, decat era Hiltler in anii de dinaintea celui de al doilea razboi mondial.

Astfel, mai marii bancheri ai lumii din zilele noastre, care de fapt sunt urmasii celor din episodul cu Germania, si vi spun doar pe cei mai importanti, familiile Rotschilds si Rockefeler, urmaresc exact acelasi lucru, declansarea unui nou razboi mondial prin care sa reseteze din nou sistemul finaciar si astfel ei sa poata fii din nou in control, iar statele lumii sa joace acelasi rol de sclavi ai lor.

Al doilea eveniment de proportii este cel care se petrece in Palestina. Eveniment care se leaga de cel din Ucraina prin doua aspecte, unu, ca mai toata atentia mondiala este concentrata spre evenimentul din Ucraina, Israelul facandu-si asfel de cap in Gaza, ducandu-si obiectivul la bun sfarsit si ocupand intreg teritoriul prin mazilirea totala a populatiei Palestinei, lucru pe care l-au inceput in 1946 odata cu terminarea primului razboi mondial iar doi, acest eveniment poate duce la revolte uriase in lumea araba, lucru care in final sa duca la o conflagratie uriasa, iar alaturi de un eventual conflict pornit de Rusia, sa duca la cel de al 3-lea razboi mondial, de care va aminteam.

Mai marii lumii sunt maestrii in a crea diversiuni care sa duca mai apoi la indeplinirea obiectivelor personale. Si va reamintesc doar cateva, evenimentul de la Pearl Harbour care a dus la intrarea SUA in al doilea razboi mondial, daramarea turnurilor gemene WTC, eveniment creat de aceasi bancheri, care a dus la intarea in Afganistan si Irak, in Irak si alaturi de motivul ca ar fi arme de distrugere in masa, lucru care s-a dovedit ulterior fals. Alt eveniment deosebit de important care a precedat momentul 9/11 Septembrie 2001 este si instaurarea terorii in randul polulatiei, intarind controlul asupra polulatiei pe motiv ca il apara de terorism. Atentatele de la Boston, care si ele ulterior s-au dovedit o mare facatura, dar au ajutat la introducerea altor sisteme de supraveghere asupra populatie.

Ganditi-va un pic, au in prezent control aproape total, politic, asupra majoritatii statelor lumii, mediatic, asupra presei din intreaga lume, care le este aservita in proportie de 75%, asupra Hollywood-ului cu ajutorul caruia poate crea conflicte si ii poate face pe oameni sa gandeasca intr-o anumita directie. Deci au toate elementele si atuurile sa poate face ce doresc in moementul de fata si sa fie acoperiti din punct de vedere al opiniei publice.

Momentele care vor urma vor fi foarte interesant de urmarit, si nu sunt deloc simple coincidente, ci scenarii bine pregatite, care toate par sa duca spre aceasi directie: O Mare Conflagratie Mondiala.

11 gânduri despre &8222;Coincidente sau scenarii bine pregatite?&8221;

  1. Analiza este corecta. Povestea mi se pare ca incepe un pic mai devreme… la intrunirea bilderbergilor… dupa intalnirea acelui grup sinistru, obama urla intrune ca trebuie sa ne inarmam… la cateva zile dupa bilderbergi s-a intrunit si g7… apoi toata tevatura, intalnirea BRICS si evident doborarea avionului care, dintr-o pura coincidenta s-a petrecut in perioda invaziei in Gaza… se pare ca agenda este scrisa de ceva timp… urmeaza un razboi, unul mare chiar.

  2. Acest articol este extraordinar! Ma bucur enorm ca si alti romani au inteles ce se intampla in lume. In media din Romania se spun extrem de multe minciuni. Nimic despre Gaza. Majoritatea il incrimineaza pe Putin de ceea ce au facut americanii si UE. Noi cei ce stim o limba straina cel putin, putem lua informatiile din diferite surse , dar omul de rand care nu stie cel putin engleza, este manipulat in totalitate. Am observat de asemeni pe internet , la comentariile diverselor publicatii romanesti, diversionisti care incita la ura impotriva rusilor si care tot spun ca Hamas e de vina pt tot ce se intampla in Gaza. Hamas e o miscare de rezistenta palestiniana care lupta impotriva ocupatiei straine. Simplu si concret. Prin inmultirea acestor diversionisti inteleg ca ceva mare se pregateste in Europa. Romania va fi probabil in prima linie. Basescu ieri a avut un discurs care incita la violenta, numindu i pe rusi teroristi. Se incearca implicarea tarii noastre in ceva de proportii. Nu degeaba americanii si au dublat navele.Sistemul anti racheta va fi gata in 2015… hmm, ceva nu miroase a bine. Ultima sansa in fata dominatiei straine si a politicienilor vanduti USA si UE este iesirea in strada, altfel natiunea noastra va avea de suferit enorm. Va exista oare forta necesara pt ca romanii sa se impuna in fata tradatorilor din politica, precum si dominatiei straine? Iti multumesc ca ai facut ca acest blog sa existe. 🙂 Toti romanii trebuie sa afle adevarul. Doar uniti ne putem elibera tara de impostori. O zi buna!

    • Foarte bine punctat Cristina, exact, Hamasu-u este doar o organizatie partizana care doar isi apara teritoriile cotropite.O zi buna! Doamne ajuta!

  3. @Cristina,imi pare rau ca trebuie sa spun dar romanii nu o sa iasa in nicio strada, doar la cumparaturi.Pe langa indolenta, prostia,lipsa de informatii prin provincii,goma-ce ba imi spune mie ala ce sa fac da ce-i mai destept ca mine?-,si altii care au inceput cu -gandire pozitiva- numai asa inlaturam raul!,deci romanii sunt foarte bine spalati pe creier,dealtfel asta se urmareste si nu numai in Romania .Sa dea Dumnezeu sa ma insel.
    Doamne ajuta pntru toata lumea.

  4. Daca NATO incepe razboi contra Rusiei,pentru ca invers nu se va intampla, in Bucuresti putem sa ne facem ultima rugaciune pentru ca rusii trebuie sa arate Occidentului ca nu se joaca si ne vor trimite cel putin o racheta cadou ca rasplata celor din mijlocul carora au fost sfidati.Se vor comporta ca si ursul latrat de un pechinez, care isi vede de drumul lui dar cand se infurie, cu o singura laba isi trece agasantul catelus, pus sa latre de dresorul care sta la distanta si in siguranta, pe lumea cealalta, dupa care ceilalti doi sunt nevoiti sa ia distanta pentru a nu se distruge.

  5. Avem cea mai proastă guvernare din lume, un al treilea război. mondial va fi sfârșitul nostru. România putea să fie cea mai bogată țară din Europa. Am fost orbi nu am ales tot clanul comunist să ne conducă, unul și mai toxic. Cred că ori care partid care a candidat la conducere ar fi fost mai decât PSD. Numai Dumnezeu ne mai salvează de ce va urma.!!!.

Lasă un comentariu