PRIGOANA IMPOTRIVA CRESTINILOR A INCEPUT IN TOATA LUMEA! In SUA o functionara a fost arestata pentru ca a refuzat sa elibereze certificate de casatorie pentru persoanele de acelasi sex. Spurcaciunile exulta!

Vestea că  Kim Davis, din Comitatul Rowan, statul Kentucky, a fost arestată, a divizat din nou America.

SUA: Activiștii LGBT EXULTĂ: Au strigat "Dragostea a învins!"către funcționara care a refuzat să elibereze certificate de căsătorie pentru cuplurile de homosexuali, în timp ce aceasta era cu cătușe la mâini

În timp ce candidații republicani la președinție au dezaprobat decizia Justiției, activiștii homosexuali au revendicat un nou triumf. Conform presei americane, activiștii homosexuali ar fi strigat „Dragostea a învins! Dragostea a învins”, în timp ce funcționara era escortată, cu cătușe la mâini, de la Tribunal spre închisoare.

Rand Paul, unul din candidații republicani la președinția SUA, a declarat că decizia Curții de a o aresta pe doamna Davis este nepotrivită.

„Cred că este absurd să arunci pe cineva în închisoare pentru că își exercită dreptul la libertate religioasă. Dacă vrei să-i convingi pe oameni de faptul că mariajul între persoane de același sex este acceptabil, e mai bine să-i iei cu binișorul, nu să folosești forța statului”, a spus el la CNN.

Paul consideră că tacticile violente se vor întoarce împotriva activiștilor LGBT. „Dacă vor folosi forța guvernului federal și se vor implica în fiecare caz din fiecare stat și localitate, știți ce se va întâmpla? O să le întărească oamenilor convingerile în această privință ( a opoziției la căsătoriile homosexuale -n.r.)”, a adăugat el.

Alți candidați republicani, precum Mike Huckabee, Bobby Jindal sau Marco Rubio, și-au exprimat acordul pentru Kim Davis.

„Ar trebui să căutăm un echilibru între răspunderea guvernului de a respecta legile țării și acordarea dreptului ca oamenii să nu acționeze împotriva convingerilor lor religioase”, a spus Marco Rubio. „Ar trebui să existe o modalitate de a proteja drepturile religioase și de conștiință ale indivizilor care lucrează în administrație”, a conchis el.

Mike Huckabee a postat pe twitter un mesaj prin care se întreabă de ce oficialii din San Francisco nu sunt la închisoare pentru ignorarea legii imigrației. Acesta a folosit hashtag-ul #ImWithKim( Sunt alături de Kim).

În ceea ce o privește pe Kim Davis, aceasta a declarat că nu e speriată de perspectiva de a sta la închsioare.

„Am cântărit bine costurile și sunt pregătită să merg la închisoare. Este o problemă de Rai vs Iad pentru mine și pentru fiecare creștin conștient. Aceasta e o luptă pe care merită să o duc”, a spus ea pentru Fox News.

Judecătorul David Bunning a decis ca Davis să fie arestată pentru „sfidarea curții”, după ce i-a ordonat, de mai multe ori, să emită certificate de căsătorie pentru homosexuali, iar funcționara a refuzat. Kim Davis este un oficial ales, așa că nu poate fi demis din funcție. Judecătorul a considerat că o amendă, oricât de mare, ar fi plătită de susținătorii lui Davis, așa că a preferat s-o trimită în arestul poliției. – activenews.ro

Aceasta este America de azi, cea iconizata de inca foarte multi romani.  Oamenii normali sunt inchisi, iar anormalii omagiati. Prigoana impotriva crestinilor a inceput inintreaga lume.

Dupa ce Statul Islamic si alte organizatii asemanatoare din Africa si Orientul Mijlociu decapiteaza crestinii peste tot pe unde-i prind, a venit randul Americii sa-i prigoneasca pe unde apuca. Bineinteles in SUA se face in alte moduri, ai anume, prin legi care mai de care mai draconice, dar care sa dea bine la populatia spalata pe creier, dar ideea finala e cam aceasi. DISTRUGETI CRESTINISMUL CU ORICE PRET!

In Europa de asemnea procesul de islamizare in masa a inceput, iar ideea e aceasi.

Acum sa vedem cine se afla in spate la toata aceasta prigoana anticrestina, pai foarte simplu, nimeni altii decat elitele care conduc aceasta planeta. Si de ce sorginte sunt aceste elite, ati ghicit, evreiasca – sionista bineinteles.(Rotschild, Rockefeker, Soros s.a.m.d)

Acum, care este „dusmanul” de care se tem cel mai tare acesti sionisti? Ati ghicit din nou: Iisus Hristos. Si cui ii pregatesc calea pentru a fi intronat in noul templu care se vrea construit la Ierusalim? Va las pe voi sa ghiciti in continuare…

Pentru a intelege mai bine ce se doreste prin aceasta promovare obsesiva a persoanelor gay, cititi va rog si alte subiecte la rubrica: Homosexualitate.

Urmariti va rog si:

SUA in metastaza din punct de vedere economic si social, iar presa din Romania manipuleaza cu nerusinare cum ca ar fi in continuare cel mai puternic stat si un exemplu de urmat!

12 gânduri despre &8222;PRIGOANA IMPOTRIVA CRESTINILOR A INCEPUT IN TOATA LUMEA! In SUA o functionara a fost arestata pentru ca a refuzat sa elibereze certificate de casatorie pentru persoanele de acelasi sex. Spurcaciunile exulta!&8221;

  1. Dar nu ar trebui sa mire pe nimeni de ceea ce se intampla in SUA,pentru ca la conducere sunt numai oameni care sunt pusi de evrei si elitele sioniste ii dirijeaza.Nu-i nimic nou sub soare, asta se intampla de sute de ani,exceptand doi presedinti care nu s-au supus si evident au fost lichidati.
    Aceste elite vor sa distruga CRESTINISMUL,pentru asta arunca cu banii in pleava sociala care o vedeti demonstrand.Vai de zilele ei de America.Blestemele indienilor or fi ca cele ale lui Jaques de Molay(cu intarziere)?

  2. Fratilor aseara am scris 6 comentarii pro par Arsenie Boca si doar primu mi a fost postat restu puse n asteptare si acum.Ce nseamna asta??

  3. Mie imi cenzureaza toate mesajele de cand am inceput a spune clar si raspicat despre Sfantul Parinte Arsenie Boca …iar restul nu are rost sa insist …si totusi a primit binecuvantare de la Sfantul Parinte Iustin Parvu …

    acel Cuvant al Sfantului Parinte Iustin parca spunea asa
    „cand se intampla ceva cu un evreu stiu toti evreii si sar in aparare fiindca sunt uniti „…dar noi drept slavitorii crestini cum suntem aratati pe cine „slavim „noi atunci cand suntem dezbinati si nu uniti ?
    Dumnezeu Stie toate ,
    Dumnezeu le vede toate
    de asta ,
    Adevarul este cel care ne va elibera din robie de la tatal minciunii

    • va rog sa va rugati pt noi crestinii din america. Unele culte crestine( penticostale si baptiste) s-au unit impreuna si nu accepta asa ceva. au promis ca nu vor ceda presiunilor nici chiar cu moartea.

Lasă un comentariu