Legea Martiala: Politia si Garda Nationala invadeaza strazile din Baltimore. Care sunt adevaratele motive pentru care protestele au degenerat

Exemplul din Baltimore, este doar un demo la cum ar putea ar arata pe viitor legea marțială cu poliție militarizata și utilizarea garzii Garzii Naționale. – infowars.com

Politia si Garda Nationala

Hai sa urmarim ce au spus liderii revoltelor, ca lumea are impresia urmarind stirile, ca totul se rezuma la ura rasiala intre afroamericani si albi sau chiar mai putin de atat, intre politisti si oamenii de culoare:

„Problemele nu sunt de natura rasiala, ci sunt datorate ratei ridicate a somajului, a criminalitatii, a saraciei, a lipsei de locuinte si a lipsei de speranta intr-un viitor mai bun.”

Deci adevaratele probleme pentru care oamenii au izbucnit in Baltimore sunt altele si mult mai complexe decat doar un conflict intre politie si localnici. Este exact despre ce va descriam in atatea articole si totul pleaca de la saracia lucie in care se afunda incet, incet mai toata America.

Ceea ce vedeti voi la televizor nu bate deloc cu realitatea, in filme si emisiunile TV va este prezentata doar partea frumoasa si locurile in care se invart americanii instariti, adica aia 5, 10 % cat au mai ramas, iar daca prezinta oameni obisnuiti, sunt pusi intr-o lumina total deformata, ca si cum grijile lor de zi cu zi sunt legate doar de natura sentimentala sau sociala, cand de fapt principalele lor griji in ziua de azi sunt legate de aspectele existentiale, care sunt mult mai mari decat au fost in ultimii 60, 70 ani si cresc constant cu fiecare zi.

Iar la toate acestea se mai adauga acum si faptul ca SUA devine pe zi ce trece un stat tot mai fascist, in care drepturile cetatenesti sunt practic calcate in picioare. „Democratia” in ziua de azi in America facndu-se cu politia si armata.

Pentru o mai buna intelegere acelor explicate mai sus, urmariti va rog si articolele:

9 gânduri despre &8222;Legea Martiala: Politia si Garda Nationala invadeaza strazile din Baltimore. Care sunt adevaratele motive pentru care protestele au degenerat&8221;

  1. Antrenamente, live ,pentru instaurarea MARTIAL LAW?
    Asta este, de fapt, răpire. Omul era pe deplin pașnic, nu manifesta nici un fel de violență, acționa în baza dreptului constituțional la liberă exprimare. Apoi a fost săltat abuziv..
    A se observa și mașina vrednică de Afganistan, Siria, Crimeea, dar nu de străzi din Baltimore.
    Cine este teroristul?Dimocraci de tip nazist!Prin operatiunea Paperclip(agrafa de birou) au fost dusi în SUA 1600 de oameni de ştiinţă nazişti
    Criminali de război şi ofiţeri SS au căpătat poziţii proeminente în comunitatea ştiinţifică din SUA
    Paperclip” înseamnă agrafă de birou. Un nume inofensiv sub care se ascunde una dintre cele mai mari minciuni ale secolului XX. 1600 de oameni de ştiinţă nazişti au fost duşi în SUA, după cel de-al Doilea Război Mondial. Majoritatea erau susţinători convinşi ai ideilor naziste, ofiţeri SS, lideri ai celui de-al treilea Reich şi criminali de război. Serviciile secrete ale SUA le-au „curăţat” biografiile şi CV-urile şi, astfel, aceştia au primit cetăţenie americană şi au fost angajaţi să lucreze pentru armata SUA sau pentru diferite institute de cercetare. Faptul că în SUA, aceşti oameni de ştiinţă nazişti au pus bazele unor institute şi programe de cercetare (inclusiv programul spaţial al NASA), discipline, teorii, orientări educaţionale, oferă o perspectivă terifiantă. Sau, mai degrabă, ne ajută să înţelegem mai bine de ce ştiinţa contemporană este atât de destructiv orientată şi de ce educaţia este atât de defectuoasă.Serviciile secrete americane (NSA,CIA,FBI au fost organizate si reorganizate de personalitati naziste dupa aceleasi regul)Consecinţele acestui proiect sunt incalculabile. Categoric, epoca pe care o trăim este determinată mai mult de acţiunile serviciilor secrete decât de istoria oficială. Faptul că „inteligenţele” aflate în spatele maşinii de război naziste au ajuns să aibă poziţii proeminente în comunitatea ştiinţifică din SUA şi în armata SUA şi-a pus amprenta asupra evoluţiei acestei superputeri.Acu’ mareata America culege roadele minciunilor si politicii ei!

  2. Nu stiu de ce dar cred ca au creat acest scenariu sa aiba motiv sa introduca Curtea Martiala.De fapt s-a vazut de ce au fost capabili 9.11.Vom trai si vom vedea.

  3. Cred ca toate acestea fac parte din Planul papusarilor de a incita masele la revolte folosind aceste metode ale Politiei de violenta si omoruri repetate cu oameni nevinovati , apoi tot ei vin cu solutii .
    Nu mai pot crede ca toate aceste rautati din lume nu sunt opera lor (papusarilor)in drumul spre NOM .

Lasă un comentariu