De ce se găsesc in SUA autobuze școlare cu lumini sub formă de PENTAGRAMA?

Un autobuz școlar cu lumini in forma de Pentagrama, a devenit un punct de controversă în Cordova, Tennessee. După cum se vede in fotografia făcută de Robyn Wilkins, luminile de frână se aseamănă într-adevăr cu o pentagrama intoarsa. Nu este clar de ce becurile sunt aranjate in acest mod total neobișnuit. Cu toate acestea, mama din Tennessee este convinsa că luminile în formă de pentagrama sunt lucrarea diavolului.

pentagrambus

Wilkins stationa în spatele autobuzului școlar al firmei Durham când a observat luminile sub forma de pentagrama. Ca mamă, și creștină, femeia a spus că a fost teribil de deranjată.

Dupa cum a raportat publicatia Latin Post, Wilkins a fotografiat neobisnuitele lumini, pentru a le arata si celorlalti. În opinia sa, „orice persoană care se teme de Dumnezeu, ar trebui să fie ofensat.”, Wilkins s-a declarat ingrijoarată, prin faptul ca luminile erau amplasate „pe un autobuz școlar de stat utilizat pentru transportul copiilor.” – thedailysheeple.com

La intrebarea din titlu se poate raspunde foarte usor daca urmarim postarile de mai jos:

Iar cei care permit astfel de lucruri, ba mai mult le mai si promoveaza nu sunt altii decat satanistii care conduc America, membrii in celebrele orgnizatii sataniste gen Illuminati. participanti de asemnea in ritualuri care mai de care mai intunecate, cum sunt cele prezentate in articolele de mai jos:

Urmariti va rog si:

Un gând despre &8222;De ce se găsesc in SUA autobuze școlare cu lumini sub formă de PENTAGRAMA?&8221;

  1. „Atentie !Semnul fiarei incepe sa ia o amploare tot mai mare „. Fiara incepe sa faca urgie in lume .
    Ce am gasit pe un blog :
    „Istoria misterioasa a prabusirii avionului de linie Germanwings in 24. 03 .2015 in sudul Frantei , in Alpi , capata de acum un curs dramatic . In aceasta problema a intervenit si presedintele Frantei Hollande ,care acuza SUA :”Barak Obama are pe constiinta cele 150 de victime .SUA a doborat avionul „.
    Declaratia incendiara a starnit multa rumoare si a fost imediat dezbatuta de Spiegel , FAZ , SZ si Focus .
    Ca un presedinte francez sa asocieze ca vinovat la scurt timp dupa producerea tragediei un stat partener NATO (SUA) nu ar fi prima data in istorie , avand in vedere episodul Charlie . Iata textual vorbele presedintelui francez :”Acesti mizerabili Americani (joc de cuvinte), au comis-o din nou ! Dupa ce in 1988 au doborat un avion iranian de linie , acum fac asta cu un avion partener al nostru Germania . Americanii vor sa faca raspunzatori si sa ne santajeze , ca astfel sa marim presiunea asupra Rusiei in continuare . Nenorociti de americani(joc de cuvinte)”.
    Explozia de manie a lui Hollande nu a ramas fara ecou la Washington . Obama a vorbit despre „o mare dezamagire si despre o scadere a increderii „, in ce priveste pe Hollande .Ministrul de externe Kerry a calificat afirmatia lui , drept „un limbaj barbar care se regaseste in secolul 19 ” , iar Kissinger l-a avertizat ca o asemenea retorica poate conduce repede (atentie) LA O SCHIMBARE DE REGIM in frumoasa Franta (amenintare fara precedent).
    Sursele :
    Germanwings D-AIPX:Hollande beschuldigt USA,Abschuss?
    Germanwings D_AIPX: Der franzosische Prasident Hollande erhitz die Debatte ,
    Seine Anklage : Die USA schoss den Flug ab und verschulden die 150 .
    Opfer amr.amronline.de.
    Manipularea si minciunile din stirile fabricate la ordin de caracudele de la realitatea net , patron Cosmin Gusa , cu privire la prabusirea avionului german in Alpi :
    1 „Copilotul care a prabusit avionul Germanwings a cumparat 2 AUDI cu cateva zile . . . . . . .
    2 „Dezvaluire socanta in cazul tragediei din Alpi copilotul avea concediul medical in . . . . . .
    3 „Un pilot Germanwings , mesaj emotionant catre pasagerii din avion la doar o zi dupa tragedia din Alpi (adica celor care erau deja morti , conform titlului stirii)
    4 „Politistii au gasit un bilet rupt in casa copilotului Andreas Lubitz , ce scria pe el ”
    Acestea sunt unele din titlurile „stirilor”de pe realitatea.net , pentru ca , daca dai pe stire , indignarea este prima reactie a celui ce acceseaza aceste mizerii .

Lasă un comentariu