A devenit oficial! In ziua de azi daca incerci sa mananci sanatos, inseamna ca ai o boala psihica!

Într-o încercare de a schimba modul de alimentatie și a-l reforma, psihiatrii au dat unda verde serviciilor de relatii publice pentru a a duce o campanie de „conștientizare” cu privire la noua lor boala „orthorexia nervoasa”, definita ca „o obsesie patologică pentru nutriția pur biologica și sănătoasă.” Cu alte cuvinte, experții spun că cererea noastră pentru o mâncare sănătoasă este o tulburare mentală care trebuie să fie tratata.

orgfood

CNN, Fast Company, Popular Science, precum și alte piețe de desfacere de top, au început să trambiteze despre acest aspect:

„Orthorexia nervoasa este o etichetă pusa pe cei care sunt interesati cu alimentația sănătoasă. Dereglarea fiind caracterizata de un stil de viata dezordonat din punct de vedere al alimenatiei si o inclinatie exagerata spre alimentele „sanatoase”, cei diagnosticati cu aceatsa conditie medicala sunt prea preocupati cu ce trebuie sa manance zilnic”.

Pe scurt, dacă întorci spatele mancarurilor de proasta calitate, alimentelor corportatilor care se stie provoaca cancere datorita adosului de aditivi toxici care au o istorie bogată in necinste, înrădăcinată într-o continuă  goana dupa „profituri in dauna sanatatii oamenilor”, modus operandi, atunci s-ar putea sa suferi de o boală psihică. Cireasa de pe tort este că, dacă sunteti diagnsticati cu orthorexie nervoasa, va vor fi prescrise medicamente toxice, de catre unele dintre aceleași corporații conglomerat, care încearcă să evite o alimentație sănătoasă în primul rând. infowars.com

In schimb o persoana super obeza este considerata normala si un exemplu pentru societate in ziua de azi. Acesta este si exemplul unei femei din Marea Britanie care cantareste nu mai putin de 190 kg si are 244 cm in solduri.

View image on Twitter

Ruffinelli, in vârstă de 39 de ani, mama a patru copii, apare in documentarul numit Cel mai mare Sold din lume, ea spune ca are un „fizic extrem”.

Ruffinelli, trebuie să ia un scaun armat cu ea oriunde merge, ea susține ca este „sănătoasă” și că alte femei sunt invidioase pe ea.

„Îmi plac formele mele, îmi plac șoldurile mele, imi plac atributele mele”, a declarat Ruffinelli pentru Daily Mail, care o descrie ca fiind „un fel de mini celebritate”.

Problema este că mass-media a catalogat acum  „mișcarea de acceptare a celor grasi”, ca fiind cea mai recentă formă de spectacol de divertisment

O alta problema este că unii „activiști mândri de grăsimile lor”, încearcă acum să considere ca descurajarea obezității, este un fel de actiune invăluită in ură. În decembrie, gazda unei emisiuni din Marea Britanie, Katie Hopkins a fost raportată la poliție de o „activista pro oamenii grasi”,  Kathryn Szrodecki pentru „crima” de a întreba o femeie de ce este asa de grasa. – infowars.com

Asadar dragii mei, sa mananci sanatos in ziua de azi este o boala psihica, iar obezitatea este ceva normal si trebuie promovata.

Urmariti va rog si subiectele de mai jos:

4 gânduri despre &8222;A devenit oficial! In ziua de azi daca incerci sa mananci sanatos, inseamna ca ai o boala psihica!&8221;

  1. Daca lumea este condusa din umbra de papasari -monstri , cum sa nu promoveze oameni-monstri , alimente -monstri , comportament-monstru , monstri , monstri .
    Antihristul este un monstru , cu gheare si copite , un diavol , de aceea totul tinde spre nefiresc , spre diabolic , etc .

Lasă un comentariu