E bine sa ne amintim. In cazul unui razboi, tinerii între 20 şi 35 de ani pot fi ÎNROLAȚI OBLIGATORIU !

Autorităţile române au aprobat modelul formularului medical pe care tinerii cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani vor trebui să îl prezinte la comisiile locale de recrutare-încorporare pentru a fi înrolaţi în caz de război.

Modelul certificatului medical, care va fi eliberat de medicii de familie, a fost publicat anul trecut in Monitorul Oficial.

Ordinul de aprobare a certificatului face trimitere la o lege din 2006, care spune că, la declararea mobilizării şi a stării de război sau la instituirea stării de asediu, îndeplinirea serviciului militar în calitate de militar în termen ori rezervist concentrat/mobilizat devine obligatorie pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani.

În România există peste 2,1 milioane de bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani, potrivit datelor de la recensământul din octombrie 2011. Ordinul a fost publicat în contextul crizei existente în Ucraina. – zf.ro

Stirea este de anul trecut (am si scris la vremea respectiva despre acest aspect) si este o procedura standard cand apar astfel de tensiuni in apropiere, dar in contextul actual mi s-a parut foarte de actualitate si am tinut sa informez din nou cine sunt cei care vor avea surpriza neplacuta in cazul in care lucrurile de la granita vor degenera.

Dar e clar, lucrurile devin din ce in ce mai ingrijoratoare.  Insa, daca liderii nostri vanduti intereselor neoconilor, cred ca ei nu vor avea de suferit, ci doar tinerii nostri si familile lor, se insala amarnic, pentru ca daca se extinde, Doamne fereste, acest razboi, nu va fi unul local, ci unul la nivel global si nu va scapa nimeni de efectele lui, indiferent unde se gandesc ei sa fuga. In acele zile nimeni nu le va mai intinde, nici o mana de ajutor.

Urmariti va rog si: Pericol mare de razboi! Putin: “Rusia nu va fi niciodata de acord cu o ordine a lumii in care un singur lider le spune celorlalti ce pot sa faca sau sa nu faca”

55 de gânduri despre &8222;E bine sa ne amintim. In cazul unui razboi, tinerii între 20 şi 35 de ani pot fi ÎNROLAȚI OBLIGATORIU !&8221;

  1. nu mai scrieți prostii să creați panică! Vai de sufletele voastre negre de răutate! Vai de cel prin care vine ispita!
    Unde ați găsit voi așa informații? Tu ești conștient de ceea ce publici?

    • Nu e nici o creare de panica. Este doar o stire, nu eu am lnasat-o, este ceva oficial. Lucrurile astea se intampla mereu cand sunt tensiuni interne sau in imediata apropiere. Eu doar informez cetatenii despre ce se intampla, si in caz de razboi, Doamne fereste, cine sunt cei vizati de catre stat. Ispita nu vine prin mine, vine prin cei care creaza mediul pentru asemenea situatii. Iar teama este de la diavol, cine are credinta nuu se teme de nimic. In rest numai de bine!

    • Care ispita inconstient’ule \o ,cu iertarea de rigoare .In ce lume traiesti ?a imaginatiei ?pai Sfintii Parinti de cand vb.de aceste timpuri .Vremurile vb.de la sine .Ti-e teama ?fiecare cu armata lui ,si noi suntem ostasi ,dar inrolati si sub subordonarea lui Hristos .El este comandantul suprem.Ce crezi ca vei mosteni pamantul?lasa frica ,panica …ca astea sunt de la diavol.

      • Doamne cat de spalat pe creiet esti! Fereascas Dumnezeu. Daca guvernele hotaresc sa te omori cu un rus exact ca tine pentru nimic, pentru ca asa vor ei. Tu spui ca esti in armata lui Hristos? Indemni tineretul sa moara pentru interesele politice ale unor catorva oameni? Nu numai ca esti bantuit de diavol, esti diavolul in persoana prin primitivilmul tau.

    • suntem in sec 21..asa de fraieri sunt tinerii sa mai mearga cu pusti ca-n ‘916?…gata, s-a dus vremea aia..va fi razboi cu bombe daca…dar sa ne fereasca Dumnezeu

      • pai ca sa isi ia si generalii lefurile, au nevoie de concentrati…ca sa isi dea si ricanii puscoacele de pe stoc e nevoie de cineva sa le care…si de o „momeala” in care sa dea rusii cu bombardeauia sa vada ricanii de unde., ca sa dea contralovitura…da, cred ca are sens…plus ca daca mor niste sute de mii de goimi e exact ce vor astia..oricum nu ne iarta pt crimele legionarilor ne-au bagat cu asupra de masura crimele comunismului…dar ei au o alta cultura…razbunarea totala..

  2. Ce-mi oferă mie statul Roman, pentru a ma înrola in caz de război, sa apar javrele si jigodiile care conduc si își atrag toată sudoarea si bogăția acestei minunate nații, sa mor pentru cine?!., pentru austrieci, unguri germani, cei care au stat peste 1000 de ani in spatele dacilor din Valahia, Moldova si Transilvania, măcinați sistematic de imperiile aservite javrelor de la vatican, care au pus mana pe tara noastra abia acum prin scenarii oculte! In ziua de astazi sclav pot sa fiu si fara sa mor ca un prost pentru apărarea progeniturilor si afacerilor scursurilor care au condus Romania si au subjugat-o! Moarte trădătorilor, corbilor si imperialiștilor! Trăiască neamul nost’ asa cum l-a lăsat Dumnezeu!

  3. „Vremuri tulburi” face discret o dezinformare periculoasă. Potrivit art. 55 din Constituţia României – Apararea tarii – (1) Cetatenii au dreptul si obligatia sa apere Romania. (2) Conditiile privind indeplinirea indatoririlor militare se stabilesc prin lege organica. (3) Cetatenii pot fi incorporati de la varsta de 20 de ani si pana la varsta de 35 de ani, cu exceptia voluntarilor, in conditiile legii organice.
    Aşadar, prin însăşi prevederile legii supreme cetăţenii (bărbaţi şi femei) au obligaţii militare faţă de stat. În prezent, stagiul militar obligatoriu este suspendat. Dar poate fi executat, dacă patria o cere.

  4. Da? Sa lupt pentru tara? Care tara? Romania nu mai este a romanilor. Sa ma duc sa imi ucid fratii de sange(albi) pentru interesele oculte ale unor smecheri? Peste cateva decenii, majoritari vor fi tiganii in aceasta tara, iar in restul europei, musulmanii si africanii. Prefer sa-mi traiesc viata mizera pe care mi-o ofera prezentul in aceasta tara de rahat, nu sa mor tanar pentru niste smecheri.

  5. Eu vreau sa-mi servesc patria APARIND NOI PUSCARIABILI:ministri, senatori, debutati, sef de CLAN MAFIOT …. PRELATI (pardon astia sunt in lotul doi).

  6. Nu e nimic oficial… pe site-ul MAPN nu scrie nimic in privinta asta. Ba Chiar anul trecut au negat cu vehementa ca se fac recrutari si incorporari

    • Nu pe siteul MAPN scrie, cred ca nu ai citit articolul. Nu e vorba de vreo incorporare in acest moment. E vorba de o dispozitie aparuta in Monitorul Oficial si este doar in caz de razboi, deocmadata tara noastra nu este implica in asa ceva. Citeste prima data ce scrie.

  7. Am citit si eu aceasta stire in 2014 pe Realitatea tv , exact cum este data aici in articol . Odata cu primele incidente care au degenerat in Ucraina anul trecut , s-a luat in calcul recrutarea tinerilor cu varsta intre 20 si 35 de ani , iar in Suceava si alte judete din nordul tarii , se faceau aplicatii militare , cu tancuri , armata etc . S-a uitat , ca astea s-au intamplat anul trecut ?
    Tot poporul trebuie sa iasa in strada , in caz ca indraznesc sa recruteze copiii oamenilor , pentru a-i trimite la moarte la ordinul imperialistilor SUA .
    Cu ce drept face SUA razboi cu copiii oamenilor , ce drept au acestia asupra tinerilor romani ?

    • cum ce drept? dreptul poporului ales care conduce U$$A, asupra celor tristi si goi…sta scris chiar in cartile lor…si preluate in discursurile clerului lor

  8. o sula mare ma duc eu in razboi! daca ajung acolo o sa regrete ca m-au bagat cu japca in razboiul lor , si o sa dau foc si o sa ucid cati o sa pot inainte sa iau un glont in cap de la ai mei . ca pana la urma tot o sa-l iau .

    • :)) asa frate,te sustin.Pana la urma ne dau arme iar gloantele nu tin cont de grad.Pana la urma inamicii adevarati sunt aia care fac rau romanilor cu adevarat romani : tiganii si majoritatea conducerii.

  9. Deci noi tinerrii trebuie sa fim bombardati primii sa traiasca bina altii pe curul nostru? Trebuie sa fii nebun sa te sacrifici pentru tara asta de cacat. Mie personal nu mi s-a oferit nimic aici, deci in concluzie ma pis pe ea Romanie. Fugiti fratilor in alte tari, din partea mea, poate sa bubuie toata Romania ca nu-mi pasa. Si asa suntem redusi mintal, muti betivi, lenesi, si multe alte categorii de oameni. Nu vom evolua niciodata. Dar nu sunt de acord ca noi tinerii sa murim pentru o cauza pierduta de acum nu stiu cati ani.

  10. ioan,
    Ce-or fi facut rusii or fi facut dar ce-au facut si ce fac sodatii americani instruiti sa comita cele mai crunte atrocitati de pe Glob , nu stii ! Sa cauti pe net video-clipuri cu soldati americani care legitimau irakienii civili pe strada , iar cand acestia scoteau actele sa le prezinte , unul din spate cu o baioneta ii decapita pe loc , apoi le lua capul si-l flutura in fata camerei de filmat . Altii , patrundeau in miez de noapte cu mitraliera si ucidea intreaga familie , altii dupa ce ucideau civili irakieni , se urinau pe cadavre , a fost dat si la stiri imaginile cu aceste bestii spalate pe creier si trimise la razboi .
    Iar ceva mai placut decat atat , politistii Americii de azi , terorizeaza si abuzeaza populatia pasnica a Americii , daca cineva se opune unui politist chiar daca este nevinovat , politistul il tranteste la pamant intr-o clipa , apoi se urca cu picioarele pe om si cu pumnii ii aplica lovituri pana moare , sau ii strange capul in maini pana ii sparge creierul , toate acestea le-am vazut pe youtube .

  11. Ma fut in sistem, cum sa ma oblige ei sa lupt intr-un razboi pe care nu l-am cerut? Ce se intampla cu liberul arbitru, adica, nici Dumnezeu nu trece peste liberul arbitru si trec cacatii astia de oameni de doi bani???? Ma cac pe ei, daca ma iau cu japca promit ca atunci cand pun mana pe arma o sa-mi execut superiorii, autoritatile si alte cadre din sistem, as vrea sa-i macelaresc, si daca ma baga la bulau ca nu vreau inrolare, promit ca atunci cand o sa ies o sa-i omor usor, tortura, ca sa simta durerea, fara nici o jena sau mustrare de constiinta.

  12. chiar va rog sa ne puneti arme in mana :))) in 10minute garantez ca romania capituleaza ca nu mai are generali si politicieni:)) exact generatiei acestea sa ii dati arme . Chiar va rog!!

  13. Unu la mana , se duc la lupta tinerii care au stagiul militar facut ( nu mai sunt asa multi pt ca avem armata profi sa zicem ) . Doi la mana , nu mai bine se duc astia batrani , ca mai au putin de trait si oricum e lupta lor ?

  14. Cine din Romania sa mai mearga la razboi ?. Babele….astea au mai ramas …si handicapatii de la Bucuresti…..Tineri, Batrani au taiato din tara lui papura voda.

  15. Tare as vrea sa te vad intr-un DAC 665 fabricat in 80′, inghesuit intre alti 20 de viteji, la fel de razboinici ca tine, carnad peste 40 kg de echipament, intr-un costum de militar purat de 11 generatii de soldati si agatat de gat cu un PM 1963 (Pistol Mitraliera – versiunea romaneasca a productiei sovietice – AKM sau AK47), produs la Cugir in 1963. Sa vad atunci ce iti atarna mai tare?

  16. Hai s-o vad si pe asta . Dati-ne arme sa luptam si o sa vedeti cum va zburam creierele voua cu ele. La cata scarba am pe tot ce inseamna parlamentar., dupa ce imi execut superiorii fac tot posibilul macar un politician sa omor.De cand astept asta. Vrea un AK 47 daca se poate

    • Vor ramane doar tigani in tara asta. o mare parte din ei nu au nici macar acte de identitate si nu pot fi tecrutati asa ca vor avea timp sa va arda fetele femeile cat sunteti voi plecati sa le aparati familiile de asistati sociali. Sa nu uitam de parlamentarii ce vor gace afaceri infloritoare pe perioada de criza. Va urez succes in in urmatoarea perioada ce va duce la distrugerea neamului romanesc. Vom avea ungurii pe vest si rusii in est , ce credeti ca va ramane din romania daca rusia castiga. Bafta.

  17. Cand o sa fiu găsit o sa ma bag si eu pe sistem militar ca si asa mia dat statul de toate si mie si voua fuck you Romania asta le ofer si eu

  18. Luati fii de bogatasi in armata, cand am vrut noi trebuia sa platim bani multi. Pisane.am pe chipul vostru. Sa mergem in razboi?? Pt cee ma? Sa va omoare dracu dintr.un capat in altul. Noua tineretului nu ne ofera nimic romania da absolut nimic…

    • pai asta vor oamenii, nu Sefii oculti ai omenirii…aia vor sa ne casapim, sa ne imputinam sa ramana ei cu bogatiile si cu restul de sclavi.

  19. Vad multi tineri care nu se supun. Doamne ajuta mai avem o sansa! De se sa ma omor eu cu un rus de varsta mea? Ce diferenta este intre noi doi? Amndoi tragem din greu pentru familiile noastre, de ce sa ne omoram ca vor guvernele? Ca idiotii care s-au inrolat in armata mintindu-se ca-si apara tara cand de fapt fac jocurile guvernelor si a elitei mondiale, ne tarasc la un razobi incentat?! FRATILOR CAND VIN DUPA VOI LOVITII CU TOATA FORTA VOASTRA. Armata si politicienii tari noastre sunt dusmanul, nu tara vecina! Muriti demni ca stramosii nostrii, nu intr-un razboi inventat de oculta mondiala ca sa scape de criza de poluare si sa se imbogateasca si mai mult, cine apara sistemul asta jegos si imputit este dusmanul nostru!

Lasă un comentariu