Prinsi! Soldati americani filmati si intervievati in orasul ucrainean Mariupol!

Site-urile de socializare şi forumurile de profil s-au umplut de teorii ale conspiraţiei după ce trei soldaţi, despre care se spune că ar fi membri ai Forţelor Speciale are Armatei SUA, au fost filmaţi în oraşul ucrainean Mariupol, potrivit activenews.ro

Un reportaj efectuat de un post local din oraş imediat după bombardamentul efectuat de separatiştii proruşi este cel care a dat startul speculaţiilor.

Echipa de jurnalişti filmează mai multe locuri lovite de rachetele GRAD ale separatiştilor, iar într-una dintre locaţii se află şi trei militari înarmaţi.

În momentul în care reportera vrea să-l întrebe ceva pe unul dintre soldaţi, acesta strigă „Out of my way! Out of my way, please!” (Pleacă din faţa mea!) într-o engleză aproape perfectă. (minutul 2:30)

Cei trei soldaţi se îndreaptă apoi spre o dubă albă care pare că îi aşteaptă.

A fost suficienţi pentru mulţi internauţi să proclame că este dovada certă a implicării forţelor străine, in special a americanilor, în războiul din Ucraina.

Totuşi, sunt câteva lucruri care dau de gândit. În primul rând, jurnaliştii ucraineni trec foarte uşor peste acest episod, nepărând surprinşi de reacţia soldatului. Ba chiar cameramanul este mai interesant să filmeze resturi rămase după explozii decât pe soldaţii care par să părăsească scena.

Apoi, reacţia militarului se aude extrem de clar, neaşteptat chiar, chiar dacă acesta era filmat în fugă. Momentul în cauză poate fi urmărit de la min. 2:34 al clipului video de mai jos. – nasul.tv

Tot adevarul despre ce se intampla in Ucraina, il puteti afla la categoria: Ucraina

10 gânduri despre &8222;Prinsi! Soldati americani filmati si intervievati in orasul ucrainean Mariupol!&8221;

  1. Chiar este cineva atat de naiv sa creada ca tot spectacolul criminal oferit lumii,a fost creat de rusi?,atunci de ce americanii s-au pus oamenii lor in posturile de conducere ale guvernului Ucrainei?

    • cine este naiv să creadă că ruşii şi americanii la un loc NU ar fi implicaţi în Ucraina? fiecare parte se întinde cât o ţine plapuma! Ori SUA, ori RUsia tot aia: două ţări agresoare în Europa

  2. @anti america satanista,AI SPUS UN LUCRU MARE.Mai mult de 50 de ani in urma cand romanii sperau in venirea americanilor sa ne scape de rusi n-au venit, ca nu stiau ce bogatii avem.Acum cu acesti tradatori de tara de 25 de ani,americanii se inghesuie sa vina dar nu sa ne ajute ci sa ne jefuiasca.Unii nici acum nu vad realitatea si sunt la un ison cu cei care pupa ,,,,,,,,americane.@dflorin,cum e posibil sa faci asemenea afirmatii;ce tari a agresat Rusia in ultimii 25 de ani si cate tari au fost devastate,milioane de oameni morti din cauza guvernului USA?,ai ideie sau te informezi pe la colturi.Nu sunt o agreatoare a rusilor din motivele de demult, dar fi corect cu tine insuti acum la 25 de ani de „democratie”terfelita.

    • Si rusii si americanii ne vor doar bogatiile tarii,de altfel si acesti masoni satanisti din fruntea tarii tot acest lucru il vor. Nu se mai satura pana nu o sa ii sature Dumnezeu. Spui de democratie,care democratie? Democratia implementata de americani (prin unelata lor UE ) cea a drogurilor,prostitutiei,otravirei populatiei ( pentru-ca nu exista alta democratie )si la propriu si la figurat si multe ar mai fi de enumerat dar din pacate toate rele ce duc la declinul omului si aducerea lui la un stadiu animalic. Ai dreptate cand spui „democartie terfelita ” deoarece nimic din ce vine de la acesti satanisti nu e spre binele nostru si a intarii credintei in Dumnezeu. Acum hotii,criminalii,mai nou si homosexualii au mai multe drepturi decat omul cinstit cu frica de Dumnezeu iar acest lucru au avut grija sa fie specificat pana si in noile contracte colective de munca,cine le-a citit vor vedea ca esti pasibil de pedeapsa pe baza de discriminare doar daca ii spui homosexualule. Traim vremuri tulburi si nu mai putem decat sa ne rugam la Dumnezeu sa ne aiba in paza si pe noi pacatosii.

      Anti carduri , anti pecete. Mai bine mor liber pe pamant (fara pecete) decat sa fiu mort in credinta in fata lui Dumnezeu

  3. Daca reusiti sa vedeti filmul de la inceput (deoarece i-au bruiat deschiderea, pentru a-l vedea intrati pe https://vremuritulburi.wordpress.com/category/ucraina/) si veti constata ca e o diversiune pentru prostit… prostii.
    Veti vedea un autoturism verde ciuruit de gloante (nu de schije de proiectil; gaurile sunt rotunde si mici, nu mari si cu margini neregulate!).
    Zona „atacata” se afla pe teritoriul controlat de Ucraina. Probabil ca acei americani sunt un commando ucraineano-american (ucrainenii sunt instruiti de americani – asta au declarat-o oficial) care a pus niste proiectile de aruncator (aduse cu dubita alba) in zona respectiva si a tras rafale in incarcatura de detonare a lor cu pistoale mitraliera. Autoturismul verde s-a aflat chiar pe directia de tragere.
    Dupa ce si-au facut treaba au plecat.
    Interesant e ca sunt filmate resturi de la explozie dar niciun cadavru (din cele vreo 20 declarate), niciun ranit si nicio urma de sange la fata locului. Ṣi asta aproape imediat dupa explozie!
    Echipa de filmare este, cu siguranta, tot din grupul diversionist. In loc sa urmareasca incotro se indreapta grupul de soldati vorbitori de engleza filmeaza, indelung, niste banale schije de aruncator de proiectile reactive cu care s-ar fi tras de undeva, de pe teritoriul controlat de prorusi. Dar acele proiectile de calibru redus (probabil doar unul-doua) au fost “plantate” si detonate la sol.
    Daca s-ar fi tras cu aruncatoare zise “Grad” chiar si un singur ar fi facut prapad; daramite o salvă!

Lasă un comentariu