Biserica Ortodoxa Romana sustine gasirea unor variante alterantive pentru cardul de sanatate electronic

sfantul-sinod-bor

Biserica Ortodoxă Română SUSŢINE găsirea unei alternative la CARDUL de sănătate

Biserica Ortodoxă Română a decis susţinerea demersurilor Colegiului Medicilor pe lângă autorităţi pentru identificarea unei alternative în cazul pacienţilor care refuză cardul naţional de sănătate pe motivă de conştiinţă sau religioase, informează Patriarhia Română.

Decizia a fost luată după cei mai multe mănăstiri din ţară, între care Putna şi Petru-Vodă dar şi persoane particulare au refuzat cardul de sănătate, invocând siguranţa datelor personale.

Mănăstirea Petru-Vodă: Este LEGAL să refuzaţi cardul de sănătate. Se urmăreşte transformarea autorităţii statului într-o autoritate DICTATORIALĂ. LEGEA care vă permite să refuzaţi cardul

De asemenea, BOR a hotărât să aprofundeze cooperarea cu Ministerul Sănătăţii în programele de prevenţie dar şi pentru ajutorarea bolnavilor. – activenews.ro

Urmariti va rog si: Se apropie vremea marturisirii – NU actelor cu cip! 

cat si alte subiecte interesante despre pericolul pe care il reperezinta noile tehnologii cu cip la categoria: Cipuri

2 gânduri despre &8222;Biserica Ortodoxa Romana sustine gasirea unor variante alterantive pentru cardul de sanatate electronic&8221;

  1. Pana la urma , populatia care a refuzat aceste carduri de sanatate cu CIP si sunt multe persoane , cat si multe manastiri din Moldova (nu cunoastem daca si alte manastiri din restul tarii au refuzat in masa cardul ),a avut un puternic impact asupra BOR , intrucat BOR nu a luat pana acum nicio pozitie oficiala impotriva acestor abuzuri din partea Ministerului Sanatatii si a Statului Roman .(pr. Constantin Stoica , purtatorul de cuvant al Patriarhiei , chiar a declarat public ca el nu se teme de cip)
    Este bine si mai tarziu decat niciodata , vorba unui proverb .
    Aceasta pozitie va lumina multe minti care nu cunosc pericolul acestor documente de control total asupra populatiei Globului si nu numai dintr-o tara sau alta , precum si Romania .
    S-a ajuns in acest moment , ca poporul sa iasa mai intai la rampa , iar BOR-ul dupa . E bine si asa , decat sa stea impietriti de frica Sistemului , pentru ca oamenii simpli nu au facut niciun pact(intalniri la nivel inalt in diverse ocazii , invitatii de sarbatori , inainte de alegeri , la investirea presedintelui etc ) cu ticalosii din guverne si nu au de ce sa se teama refuzand pecetile lui antihrist .
    Inaltii prelati , trebuie sa-L puna pe Dumnezeu deasupra tuturor acestor lucruri , iar cand cineva ataca sufletele credinciosilor pastoriti de ei (inrobindu-i ca pe animalele carora le pun cercei galbeni in urechi , cu cipuri ), sa fie fermi riscandu-si orice pana si viata pentru credinta .

  2. Sunt de acord ca un implant care are 666 este pecetea antihristica. Dar un implant medical care nu are nici un 666 nu vad cu ce ar putea dauna. Stiti bancul ala cu ciobanul care minte ca a venit lupul, si a doua oara cand lupul chiar vine, nu il mai crede nimeni. Asa si cu cipurile … Ce parere aveti despre aceste argumente :

    https://adevaruldoaresielibereaza.wordpress.com/

    care ne duc la concluzia ca generatia cipurilor de acuma pot fi acceptate, inclusiv cele rfid ?

Lasă un comentariu