Un elev în vârstă de 13 ani a violat o colegă de clasă, imediat după ce participaseră la ora de educație sexuală

O întâmplare care te lasă împietrit: un elev în vârstă de 13 ani a violat o colegă de clasă, imediat după ce participaseră la ora de educație sexuală, după agresiune spunându-i acesteia, cinic – „Poți să pleci!”.

abuz_copii

Autoritățile școlare și poliția galeză investighează condițiile în care un elev din ciclul secundar de studii a violat o colegă de clasă.

Conform anchetei, la finalul cursurilor, după ultima oră, cea de educație sexuală, adolescentul și-a întrebat colega dacă nu dorește să facă sex. În ciuda împotrivirii acesteia, băiatul a condus-o pe fată într-o zonă retrasă unde a violat-o.

Drama fetei a fost descoperită de un consilier psihologic, care încerca să afle motivele nefericirii sale.

Oficialitățile sunt îngrijorate de faptul că evenimentul a avut loc după cursul de educație sexuală, existând numeroase comentarii privind tematica acestuia și modul în care a fost abordată.

Minorul violator a primit o pedeapsă modestă din partea instanței, fiind internat într-o școală de reeducare și obligat să informeze poliția despre schimbarea domiciliului sau de călătoriile în care intenționează să plece.- jurnalul.ro

Cam la asa ceva pot duce aceste cursuri, cu asa ceva vor sa schimbe unii ca Monica Macovei ora de religie. Ora de religie nu e buna, e indoctrinare, ora de educatie sexuala e buna, ca sa stie baietii cum sa-si atace colegele. Doamne pe ce lume am ajuns sa traim!

3 gânduri despre &8222;Un elev în vârstă de 13 ani a violat o colegă de clasă, imediat după ce participaseră la ora de educație sexuală&8221;

  1. DEMOCRATIE si EDUCATIE a la SUA.Javrele noastre de ministri din invatamant au adoptat noile legi venite din occident,care nu fac altceve decat sa nenoroceasca copii sa le distruga copilaria.Ii pune de la patru-cinci ani sa invete sa scrie,citeasca,socoteasca,dar in clasa intai ii initiaza in sex?Evident ca este lipsa de respect atata timp cat poti sa te duci la scoala ca si la bar sau pe bulevard.S-a desfiintat Abecedarul,este perimat ,vrem Tableta,smartphone etc.E da ,asa da DEMOCRATIE.Vai de capul nostru cu mafiotii si tradatorii de la guvernare,dar cel mai grav ca sunt copii care sufera si vor suferii si mai rau.

  2. Depinde foarte mult de cadrele didactice , in ce masura se conformeaza „indicatiilor pretioase” venite din occidentul satanist , apoi depinde mai mult de familia in care este educat copilul .
    Cred ca cea mai grea lupta a parintilor cu societatea indobitocita de la noi , este cea in care trebuie sa-si educe copiii si sa-i opreasca la timp de influenta demonica a occidentului , prin mass-media care este platita sa faca publicitate porno de cum deschizi televizorul , prin filme si reclame de tot felul .
    Cei care-si duc copiii la biserica foarte des si au duhovnic , nu vor putea fi ademeniti in lectii despre sex la scoala sau oriunde ar fi .

  3. Asa va fi daca nu ne intoarcem la socialism. TRAIASCA ADEVARATA NOASTRA PATRIE, REPUBLICA SOCIALISTA ROMANIA, TEMPORAR OCUPATA DE HOARDELE REVANSARDE IN CARDASIE CU CAPITALISMUL EXTERN! TRAIASCA PARTIDUL COMUNIST ROMAN FORTA CALAUZITOARE A CLASEI MUNCITOARE, TARANIMII SI INTELECTUALITATII DEMOCRATE!

Lasă un comentariu