Caractita lui Victor Ponta

Famiglia lu Don Vitor:

*Viorel Victor Ponta – prim-ministru (PSD)
* Daciana Sârbu-Ponta (sotie) – europarlamentar (PSD)
* Ilie Sârbu (socru) – senator (PSD)
* Rodica Cazanciuc (verisoara) – directoare la Tarom
* Robert Cazanciuc (sotul verisoarei) – ministrul Justitiei (PSD)
* Gabriel Oprea (nasul de la prima cununie si nasul de botez al primului copil) – vicepremier (UNPR)
* George Maior (nasul de la cea de-a doua cununie si nasul de botez al celui de-al doilea copil) – director SRI
* Cornelia Naum (mama) – actionara a unor firme abonate la contractele cu statul
* Alexandra Ponta-Hertanu (sora) – actionara a unor firme abonate la contractele cu statul
* Iulian Hertanu (cumnat / sotul surorii) – actionar si administrator al unor firme care au obtinut contracte de zeci de milioane de euro pe bani publici, multe fara licitatie.

*Dan Sova fost coleg de facultate cu V Ponta – Ministrul pentru proiectele de infrastructură de interes național și Investiții Străine

Dan Șova a fost acuzat ca a ajutat companiile străine, cum ar fi Bechtel Co. și Roșia Montană Gold Corporation în litigiile împotriva statului român. Mama sa vitrga, Ana Diculescu Șova, fiind in trecut avocata companiilor mentionate, reprezentandu-le in disputa cu statul roman reprezenat de Dan Sova.

Caracatita-Orcan

Despre personajul Victor Ponta puteti citi mai multe la rubrica: Ponta

2 gânduri despre &8222;Caractita lui Victor Ponta&8221;

  1. da, a fost singurul dintre cei 14 candidati care, dincolo de alte bube, a venit cu ditamai caracatita dupa el ca sa poa’ sa sufoce tara mai repede…intr-adevar diabolic si de aia la alegerile de acum a fost mai necesar ca niciodata sa iasa la vot TOTI romanii impotriva acestui personaj. sa incerce cumva sa ii reduca sansele de ascensiune.
    iar blogerii antisistem au gasit o idee otravita cu care l-au ajutat mult pe ponta tinandu-i acasa pe romani in ziua votului, au popularizat ideea ca neparticiparea la vot = nelegitimarea clasei politice si au cazut multe minti slabe in capcana asta serpeasca….

  2. Bine,ponta are imunitate dar si familia lui?parerea mea, DNA nu-si face treaba cum trebuie.Ce a facut pana acum a fost praf in ochii prostimii.Pentru ce au trenat dosarele lui ghita pana la expirarea mandatului de arestare,cum sa expire cand tu justitie nu ai clarificat cazul-e vinovat sau nu-,sova o alta perla si monument de prostie,dosarele astuia s-au pierdut?Astea sunt doar cateva cazuri dar nu as avea timp sa-i insir pe toti,ca sa nu mai spun de mazare.Caracatita s-a dezvoltat ca noi le-am admis.Sa ne ajute Dumnezeu sa ne trezim pe 16 noiembrie si cu toate hotiile lor noi totusi sa-i dam jos.

Lasă un comentariu