Noua Ordine Mondiala mai aproape, cu numai 2.99 $ pe luna!

Menlo Park, CA – La o conferință de presă în această dimineață, Facebook a lansat noul planul lor de serviciu lunar care începe de la 1 noiembrie anul curent. Gigantul social media spune că ei vor începe să puna o taxa pentru membri de 2.99 dolari / luna pentru a putea utiliza serviciile pe care site-ul le are de oferit.
„Dupa ce ne-am  gandit mult la aceasta decizie, la sfarsitul zilei, am fost nevoiți să adaugam acest comision lunar”.

Facebook-Spionage-658x370-38a2cb8618675795

Fondatorul Facebook și CEO-ul Mark Zuckerberg a declarat reporterilor. „Dacă nu facem ceva cu privire la costurile în creștere acum, Facebook ar putea înceta să mai existe în viitorul apropiat.”
„Aceasta este o veste excelentă pentru deținătorii de stoc Facebook „, spune analistul de pe Wall Street, Dale Sackrider. „Începând cu luna august a acestui an, Facebook a avut un total de 1.317 miliarde de utilizatori. În cazul în care doar 75% din acești membri doresc să plătească noua taxa de serviciu lunar de 3 dolari, asta va însemna un aflux anual de numerar în valoare totală de aproximativ 3 miliarde dolari. Ceea ce nu e doar o crestere a profitului de câțiva dolari, ci se schimba total regulile jocului.”

Într-un interviu la CNN, purtatorul de cuvant al Facebook Paul Horner a explicat motivul pentru introducerea noii taxe lunare.
„Timpurile economice sunt foarte rele, reclamele de pe Facebook nu sunt la fel de profitabile pe cat ne-am planificat. Costurile noastre sunt în creștere odata cu sutele de mii de persoane care continuă să se alăture site-ul în fiecare zi „, a spus Horner. „Sunt atât de multe poze cu pisici, și toate aceste costuri se aduna, iar factura este tot mai ridicata.”

Iata ce face facebook, dupa ce au dezvoltat acest mare sistem social-media, creat special pentru a aduna cat mai multe date de la oameni, facand de fapt un spionaj social, CIA chiar alocand o cladire intreaga cu agenti speciali care colecteaza non-stop informatii despre oameni, acum cere si bani pentru a putea spiona mai usor.

Se pare ca Illuminati are nevoie de noi surse bani pentru a duce la capat proiectul pentru Noua Ordine Mondiala, asa ca dragii mei, daca dorit sa participati activ la infaptuirea acestui „tel maret”, acum aveti sansa.

Noua Ordine Mondiala mai aproape, cu numai 2.99 $ pe luna! 🙂

Deocmadata este doar o gluma de la site-ul  nationalreport.net,  ziar gen Kamikaze sau Timesnewroman dar pe viitor s-ar putea sa devina real. 

Ca sa intelegeti ce reprezinta facebook si cine este acest Mark Zuckerberg urmariti si:

Iar despre NOM  aveti multe subiecte la categoria: Noua Ordine Mondiala

3 gânduri despre &8222;Noua Ordine Mondiala mai aproape, cu numai 2.99 $ pe luna!&8221;

  1. A vrut sa se vada opinia amatorilor de facebook si fara doar si poate o vor face .
    Vor sa scoata bani si din piatra seaca,cei cu NOM vor BANI cat mai multi.

    Dupa o „victorie nemeritata” o” pedeapsa meritat”.
    Doamne ajuta!

Lasă un comentariu