Zeci de copii morti in Siria in urma administrarii de vaccinuri infestate cu cianuri

SUA da vina pe regimul Assad

measles-vaccine

Un program de vaccin rujeolic sponsorizat de Națiunilor Unite în nordul Siriei a dus la „decese chinuitoare” pentru 36 de copii , potrivit medicilor din zona controlata de SUA și de mercenarii din Arabia Saudita care administrează programul, informeaza infowars.com.

Sugarii care au fost vaccinati cu vaccinul otrăvit au suerit scaderi rapide ale batailor inimii si si-au schimbat culoarea in albastru.

Activiști anti-Assad au acuzat guvernul sirian ca au bagat cianură in vaccinuri. Mercenarii au acuzat anterior guvernului sirian de lansarea unui atac cu arme chimice în suburbia Damasc din Ghouta. Ulterior s-a descoperit de fapt ca rebelii au lansat atacul.

S-au raportat deja 36 de decese, iar alti zeci de copii s-au îmbolnăvit grav.

„Cel putin cinci copii au murit și alți 50 suferă de intoxicații sau reacții alergice după vaccinarile anti rujeola in Jirjanaz, în provincia Idlib,”, a declarat Observatorul sirian pentru Drepturile Omului.

Observatorul sirian pentru Drepturile Omului,  este o operațiune de propagandă, condusa de Rami Abdulrahman, un activist anti-Assad cu sediul la Londra.

„Este foarte rău. Cifrele cu cei decedati se apropie de perioada anilor ’30. Copiii mor foarte repede „, a declarat coordonatorul  centrului medica, Uossm. „Credem ca situatia se va înrăutăți.”

Societatea de caritate Salvați Copiii a declarat ca sunt „consternati și profund întristati” de moartea acestor copii.

„Autoritatile locale au lansat o investigație. Este ceva clar ca ceva s-a intamplat, iar Salvați Copiii vor ajuta autoritățile cu tot ce se poate pentru a se afla ce s-a întâmplat. ”

Societatea Salvați Copii a fost implicata in asasinarea lui Osama bin Laden. Organizația a luat parte în Pakistan la un program de vaccinare fals, condus de CIA, ca acoperire pentru actiunea de asasinare.

Jurnalistul castigator al premiului Pulitzer, Seymour Hersh a caracterizat raidul care se presupune că l-a ucis pe Osama Bin Laden în 2011 ca „o mare minciună.”  Dr. Steve R. Pieczenik, membru al guvernului american cat și alții insistă ca Osama bin Laden a murit în 2001.

În 2013, organizația a cerut o încetare a focului, astfel încât Națiunile Unite sa poata interveni impotriva unui focar de poliomielita declansat in partea de est a țării.

Cum va spuneam si in postarile anterioare, SUA cauta cu disperare motive care sa-i permita invadarea Siriei. Pe langa anuntatele raiduri impotriva Statului Islamic de pe teritoriul Sirian se pare ca SUA vrea sa-si intareasca aceste actiuni in fata opiniei publice si pe baza altor motive inventate. Din pacate cei care au de suferit de data aceasta sunt copiii.

Din pacate acesti criminali nu se vor opri pana nu-si vor atinge scopurile si nu conteaza pentru ei ca victimele pot fi copii, femei, batrani sau alti oameni nevinovati.

Pentru a intelege mai bine ce s-a intamplat si ce se doreste cu actiunile din Siria, urmariti va rog si:

Un gând despre &8222;Zeci de copii morti in Siria in urma administrarii de vaccinuri infestate cu cianuri&8221;

  1. Daca programul este initiat si sponsorizat de SUA , cum de au permis oamenii sa-si vaccineze copiii fara sa gandeasca la acest pericol de care stie toata lumea ?Vaccinurile otravite si care contin virusi fabricati in laboratoare , fac parte din proiectul de decimare a populatiei globului .Toate vaccinurile existente pe piata medicamentelor si nu numai vaccinuri , ci si unele medicamente .Au fost mituiti specialisti pentru a-si da avizul pentru multe din astfel de medicamente puse pe piata de OMS .Decimeaza populatia si castiga multime de bani .Planul elitelor . Iar in Siria , interesele sunt multiple .

Lasă un comentariu