Secta Templul Satanic distribuie materiale sataniste in scolile din Florida

Secta Templul Satanic a anunțat că va oferi materiale cu promovarea satanismului la elevii din Florida, în urma deciziei consiliului școlii care permite distribuirea de materiale religioase, anunta rt.com.

Printre materialele care sunt stabilite pentru a fi distribuite sunt scrieri cu privire la filosofia, practicarea satanismului si principile satanice ale Templului. De asemenea, secta le expune elevilor drepturile lor legale de a alege să practice satanismul, în conformitate cu comunicatul de presă oficial.

La inceputul acestei luni, sistemul de învățământ a luat decizia de a lăsa orice materiale religioase și ateiste pentru a fi furnizate în școli.

Templul a spus că, deși ei nu sunt de acord cu decizia conducerii școlii de a permite materiale religioase în școli, vor continua si ei cu promovarea sectei „pentru a se asigura că pluralismul este respectat de fiecare dată când divizia Biserică /Stat este încălcata.”

Purtatorul de cuvant al Templului Lucien Greaves explică: „Credem ca este normal să ne asiguram că acești studenți au acces la o varietate de opinii religioase diferite, si sa nu stam cu mainile in san in timp ce o singura voce religioasa domină discursurile și oferă propagandă pentru tineri. ”

„Sunt destul de sigur că toți copii din scolile Floridei sunt deja familiarizati cu religia creștină și Biblia ei, iar acest lucru ar putea fi prima expunere a acestor copii la practicile sataniste. Credem că mulți studenți vor fi foarte curiosi să văda ce le oferim „, a adăugat Greaves.

Templul Satanic a intrat în centrul atenției mass-media dupa ce a anuntat, ca se va ridica o statuie a lui Baphomet de șapte metri in fata Agentiei Guvernamentale a Statuluil Oklahoma, lângă un monument care contine cele Zece Porunci.. Acesta a dezvăluit, de asemenea, planurile lor de a construi o capelă în Detroit.

Asta a devenit America dragii mei, o tara fara Dumnezeu si asta se vrea promovat peste tot in lume pentru ca a sosit vremea celui rau.

Multumim Tie Doamne ca ne-am nascut si traim intr-o tara ortodoxa si fereste-ne de raul care sta sa se abata in toata lumea!

Cititi va rog si:

4 gânduri despre &8222;Secta Templul Satanic distribuie materiale sataniste in scolile din Florida&8221;

  1. Statuia de bronz a lui Baphomet, de 3 metri înălţime, are trup de om, chip de ţap şi aripi, fiind asemănătoare cu creatura la care se închinau în Evul Mediu cavalerii templieri. Ea va fi dezvăluită pe 25 iulie 2015, în Warehouse Bert din Detroit, şi cântărește o tonă.

Lasă un comentariu