Un ex-agent CIA propune asasinarea lui Vladimir Putin

Într-un recent editorial, un fost oficial CIA a sugerat eliminarea presedintelui rus, Vladimir Putin, prin asasinat dacă este necesar, ar trebui să fie obiectivul principal al administrației Obama, în strategia sa pentru Ucraina, relateaza infowars.com.

RUSSIA-POLITICS-PUTIN

Herbert E. Meyer, care a servit ca asistent special al directorului CIA sub administrația Reagan, a declarat ca sancțiunile americane împotriva Rusiei „ar trebui să-i determine pe cetatenii rusi care l-au adus pe Putin la putere, sau care il tolereaza pe Putin, sa se intoraca impotriva lui si sa-l inlature de la putere.”

„În cazul în care Putin se va dovedi prea încăpățânat să recunoască faptul că nu mai este o solutie pentru Rusia, iar singura modalitate de a-l scoate de la Kremlin este cu picioarele inainte si cu o gaură de glonț în ceafă – ar fi de acemenea o solutie foarte buna pentru noi ” a mai adaugat acelasi personaj.

Pentru a asigura eliminarea lui Putin, Meyer a sugerat, ca administrația Obama ar trebui să găsească o bresa între elita oamenilor de afaceri din Rusia și Kremlin, care ar putea servi ca un catalizator pentru un atentat la viața lui Putin.

„De aceea, sancțiunile vor lucra în cazul în care președintele și omologii săi europeni vor continua sa stranga șurubul; în cazul în care continua să facă comerțul mai dificil pentru oamenii de afaceri din Rusia, de exemplu, prin blocarea accesului acestora la capital;  in cazul in care continua să le facă viața si mai mizerabila oligarhilor Playboy din Rusia, de exemplu, sa anuleze cardurile de credit și negarea drepturilor de aterizare pentru avioane private ” a mai adaugat el. „Iar aceste sanctiuni vor avea o si mai mare influenta, dacă liderii europeni si președintele nostru vor continua sa vorbeasca despre aceste lucruri răspicat și public si vor promite ca toate aceste sanctiuni se vor termina în momentul Vladimir Putin pleacă de la Kremlin pentru totdeauna”

Fostul oficial CIA a descris un instrument vechi de secole din „arta guvernării”, în care o putere străină creează nemulțumire între nobilii din altă țară și conducătorul lor, pentru a asigura o eventuală răsturnarea a domnitorului.

In contextul in care creșterea continua a tensiunilor dintre Rusia și Ucraina este tot mai accentuata, fapt care ar putea duce foarte bine la un alt război mondial, sugestia lui Meyer este deosebit de îngrijorătoare având în vedere probabillitatea, ca viziunile oficialilor servicilor de informații occidentali, sa fie similare.

Iar destabilizarea guvernului rus odata cu inlaturarea lui Putin, va crea un haos general in Orient, haos care pot fi exploatat la maxim de către elitele financiar globale care nu tin cont de nici un sistem national.

„Fiecare criză internațională majoră din secolul trecut cat si din secolul nostru, au dus la o consolidare si mai mare a puterii mondiale în mâinile celor puțini, iar acest lucru nu este un accident”, a scris jurnalistul Brandon Smith.

Comentariu VT: Deci lucrurile incep sa se lege asa cum imi imaginam, va spuneam dragii mei, intr-un articol trecut, ca sunt doar doua solutii pentru papusari de a realiza resetarea sistemului financiar si de a controla din nou acest sistem si chiar sa-l consolideze:

1. Prin inlatuarea lui Putin care le-a intros spatele oligarhilor si s-a opus Noii Ordini Mondiale, vezi agenda grupului Biderbereg de anul acesta. Inlarurare de care pot profita pentru a pune mana pe resursele Rusiei, care este cea mai bogata tara din lume in resurse naturale, cat mai apoi si controlul din zona araba prin invadarea Iaranului, alta tara exterm de bogata in petrol si gaze naturale si in felul acesta sa isi refaca echilibrul financiar.

2. Pornirea unui alt razboi mondial, care sa obtina acelasi lucru pe care l-am subliniat mai sus dar si reducerea populatiei, punct esential pe agenda Noii Ordini Mondiale.

Ce va urma, ramane de vazut, insa indiferent de solutia aleasa de catre papusari, va urma curand un haos general pentru noi toti. Singura solutie este Dumnezeu si Maica Sfanta! Doamne ajuta!

Pentru a intelege mai bine aspectele prezentate mai sus urmariti va rog si postarile de mai jos:

8 gânduri despre &8222;Un ex-agent CIA propune asasinarea lui Vladimir Putin&8221;

  1. Americanii, evreii si alte jigodii nu au invatat nimic din istorie.
    -Rusia nu a fost invinsa in nici un razboi de aparare a patriei,
    -Rusii sunt foarte uniti si patrioti, adica isi iubesc mama Rusia, cand vine vorba de un razboi,
    -Rusii sunt religiosi si asta inseamna de 2 ori mai multa putere si sacificiu suprem,
    -Rusii au o cultura si o educatie mult peste multe natii din Europa, prin urmare nu sunt usor de manipulat.
    -Rusii sunt orgoliosi si nu accepta sa nu mai fie ei, cei puternici, cei care comanda. Cu rusii intotdeauna ne-am inteles, chiar daca am fost 30% in pierdere, dar cu americanii, astia ne-au luat si pielea de pe noi.
    -Care este conducatorul rus din ultima suta de ani care a fost asasinat de rusi sau straini ? Niciunul.
    -Rusia era de mult praf si pulbere daca KGB-ul nu lua puterea, respectiv Putin. La noi SRI-ul conduce tara dar in interesul lor si al criminalilor UE.
    -Rusia va fi nevoita sa actioneze, fortata de americani si de marioneta lor UE si razboiul este inevitabil – sunt convins 200%
    -Daca Rusia este ingenuncheata, atunci jigodiile vor conduce si extermina omenirea, care cica ii prea multa, va fi totul sau nimic, care pe care.
    -Unii prezicatori spun ca Rusia va fi pusa cu botul pe labe, dar si Europa la fel si USA.
    -Dintre toti, noi romanii vom suferi cel mai mult.

    • In ultima suta de ani au fost omorati mai multi conducatori rusi , cei mai cunoscuti fiind , tarul Nicolae al II-lea , Lenin , Stalin(chiar daca la acestia din urma moartea a fost secretizata)

  2. Vladimir Putin este unicul sef de Stat din lume , crestin ortodox , foarte bun prieten cu toti monahii si marii duhovnici din Sf Munte Athos si de oriunde , este credincios , lupta ca Rusia sa ramana in picioare si nu ingenunchiata la picioarele satanei precum este Occidentul , un bun patriot in tara lui si o mare putere in lume , ceea ce face , sa se impiedice America satanista de aceasta putere nucleara .
    America a ajuns o epava , puterea acestui stat falimentar economic , moral , educational , umanitar etc , sta in asocierea cu NATO si UE . America isi arata coltii prin asasinate , manipulare , minciuni , atentate , agresiuni acolo unde au pus ochii pe bogatii si resurse . Orice stat care-si consolideaza puterea in lume prin asasinate miselesti , este o epava , care nu poate convietui pasnic in lume , decat cu violenta si omoruri pentru a elimina oamenii puternici si capabili ai statelor lumii , aratandu-si neputinta si incapacitatea de a duce tratative de pace si colaborare intre toate statele lumii .
    America este o cangrena pe intreg pamantul .
    Nadajduim ca Putin va fi aparat de Dumnezeu si , fie ca miile de sfinti ai Rusiei , sa-l ocroteasca si sa moara de batranete si nu asasinat de talhari satanisti .

    • Comentez si eu mai tarziu dar sper ca va ajunge unde trebuie acest mesaj.
      Putin a afirmat ca crestinismul este inventat de om. De asemenea are viziuni ecumeniste. Exista niste inregistrari care demonstreaza acest lucru. (Pe youtube pe canalul gregory decapolite) Din aceste doua lucruri nu arata deloc a fi un om credincios, chiar dimpotriva. Daca era credincios ar fi facut mult mai multe.

  3. CIA = Organizatie satanista criminala a Americii , care are la activ , milioane de asasinate , sau poate miliarde , de cand activeaza in lume .

  4. CIA lucrează clar cu cei care vor sa conducă lumea instaurând Noua Ordine Mondiala. Acum il acuza tot ei pe Vladimir Putin ca s-a implicat în alegerile din SUA. Dar nu mai pot face nimic. Toată administrația americană murdara a sataniștilor va cădea odată cu investirea lui Donald Trump. Asta e problema lor acum, pierd puterea in America. Daca Putin si Trump se aliază e clar ca planul lor de a instala guvernul mondial va deveni imposibil. De asta încearcă sa scape de cei 2. Le era teama când doar Rusia era împotriva lor, dar acum? Încearcă sa induca ideea ca ar fi o paguba globala daca Rusia si S.U.A. s-ar înțelege. Le e frică de Putin si de Trump.

Lasă un comentariu