CIA prezinta Decapitarea 2! Al doilea jurnalist decapitat, al doilea fals marca CIA!

Al doilea jurnalist care era tinut ostatic de jihadistii de la Statul Islamic, Steven Sotloff, ar fi fost decapitat, potrivit unei inregistrari video, relateaza ziare.com

Inregistrarea a fost postata pe Internet la mai putin de doua saptamani de la decapitarea jurnalistului american James Foley, a informat Centrul american de monitorizare a site-urilor islamiste SITE, potrivit Huffington Post.

In aceasta a doua inregistrare, denumita “Al doilea mesaj catre America”, poate fi vazut americanul Steven Sotloff, in varsta de 31 de ani, in genunchi, imbracat intr-o camasa portocalie, alaturi de un barbat mascat inarmat cu un cutit.

Barbatul mascat a lansat si o amenintare la adresa unui ostatic britanic, pe care l-a numit David Haines, avertizand totodata guvernele sa retraga “aceasta alianta malefica a Americii impotriva

O prima reactie a venit de la Casa Alba, care a transmis ca nu poate confirma autenticitatea filmuletului.

Comentariu VT: Se pare ca cei de la studiourile CIA vor sa faca serios concurenta Hollywood-ului, si au facut un nou episod din seria Decapitarea. Dupa ce primul filmulet a avut succes, CIA s-a hotarat sa faca si partea a II-a. De data aceasta au schimbat actorii care joaca insa la fel prost si nu au mai folosit efectele horror in stil Hollywood, dar a ramas acelasi tip de discurs care „sa bage frica” in administratia Obama si SUA.

Din nou putem observa ca actorul principal din rolul decapitatului are hainele curate, nu prezinta simptome de frica, nu se zbate, nu se impotrveste cu toate ca moartea este iminenta. O noua demonstartie penibila si jenanta care sa intareasca actiunile militare ale SUA in Irak pentru a lua inapoi campurile petroliere confiscate de ISIS. ISIS miscare creata de aceasi CIA, poate chiar derivata din vechea Al Qaeda, formatiune creata tot de agentii CIA.

Credeau americanii ca odata create aceste grupari, ele se vor supune si le vor face jocurile la nesfarsit, iata insa ca toate aceste scenarii facute inainte nu se potrivesc cu cele de mai tarziu, iar arabii nu mai joaca dupa cum le canta. Acelasi lucru se intampla si cu separatistii pro rusi, care nu accepta marionetele vestului.

Ceea ce insa am remarcat si e foarte trist, media din Romania la unison continua sa manipuleze si sa scrie la comanda. Cu toate ca si Obama afirma ca nu e sigur de autenticitatea acestui nou filmulet, presa din tara foloseste titluri ca: Bomba! Imagini socante! O noua decapitare a lui ISIS! s.a.m.d.

Draga presa generala aservita SUA si Israel sunteti niste penibili de cea mai joasa speta!

Urmariti va rog si:

Un gând despre &8222;CIA prezinta Decapitarea 2! Al doilea jurnalist decapitat, al doilea fals marca CIA!&8221;

  1. Minciuna , in general are picioare scurte , iar aceste doua scenarii de teatru publicate spre manipularea opiniei publice internationale , opera CIA , nu au picioare , sunt invalide , omenirea cunoscandu-le
    mega-minciunile lansate in lume pentru a-si indeplini planurile murdare de acuzatii impotriva unor state si de agresiune impotriva acestora , motivand aceste „decapitari „.
    Se fac de rasul lumii , iar sadismul prezentat , fie el si teatral , este condamnabil !

Lasă un comentariu