IMAGINI DE COSMAR!!! ATAC „CHIRURGICAL” IN GAZA: Spitalul central facut morman de moloz si cadavre!!!

ATAC „CHIRURGICAL” in GAZA: Spitalul central facut morman de moloz si cadavre.

Daca mai era vreun dubiu ca Israelul actioneaza ca un popor barbar, acum s-a risipit si acel dubiu. Armata a bombardat spitalul central din Gaza, acolo unde erau internati femei si copii care se aflau deja in stare grava din cauza razboiului. (facebook/Secretele Sistemului Blog)

Oameni bun care credeti ce va spune presa generala, ca Israelul bombardeaza scolile, spitalele, moschee, casele oamenilor, datorita faptului ca acolo sunt ascunse rachete. Ganditi-va rog un pic, in primul rand rachetele cu raza scurta si medie de actiune, de orce tip ar fi, sunt foarte, foarte scumpe, la ordinul sutelor de mii de euro, una singura, oamenii de acolo sunt in asa hal de saraci ca nici dupa ce sa bea apa nu au, de unde isi permit ei sa procure aceste rachete??? Mai ales ca nici nu au produs vreo paguba in Israel, aceste asa zise rachete ale grupari Hamas, nu au ranit pe nimeni, sau sa fi distrus vreo cladire. In al doilea rand, aceste rachete sunt foarte mari ca dimensiuni, sunt transportate pe masini speciale, cum se pooate sa credeti ca ele pot fi ascunse in apartamente sau scoli sau spitale??? Nu e pic de logica. 

Pana acum in Gaza au fost omorati peste 800 oameni dintre care majoritatea civili.

 Iar rachetele trase de Israel de la cine provin??? Nu de la americani??? Ii considera cineva pe ei vinovati de atat de multe crime cu premediatare???

Trezirea dragii mei!!!

Mai jos aveti o serie de imagini de-a dreptul socante de la spitalul distrus:

gaza spital

ch1

 

ch2

ch3

ch5

ch9

ch8

ch7

 

ch11

Cititi va rog tot ce se intampla in Gaza la rubrica: Palestina.

2 gânduri despre &8222;IMAGINI DE COSMAR!!! ATAC „CHIRURGICAL” IN GAZA: Spitalul central facut morman de moloz si cadavre!!!&8221;

Lasă un comentariu