A inceput sa lacrimeze o icoana a Sfantului Parinte Arsenie Boca?

Arsenie Boca face intr-adevar minuni, sunt convinsi localnicii dintr-un sat din Vaslui. Imaginea sa, adusa de la manastirea Prislop, lacrimeaza, sustin ei, de zile intregi. Oamenii cred ca se afla in fata unei minuni si se roaga fierbinte. 

arsenie boca

Daca e semn bun sau rau, parerile sunt impartite, dar tot mai multi spun ca Sfantul Ardealului plange pentru pacatele noastre. Oamenii asteapta cu zecile la coada sa se inchine la imaginea lui Arsenie Boca – dar nu la Prislop, ci in satul Puscasi, judetul Vaslui. Un localnic a cumparat reproducerea de la manastire si a adus-o acasa chiar de Sfantul Gheorghe. A expus-o in troita din fata casei si peste cateva zile, spun oamenii, in ochi au aparut lacrimi.

Localnica: „Aurica, zic, a inceput sa lacrimeze ochiul stang la icoane pe care a adus-o Claudiu. E lacrima… N-am zis la nimeni, ca – daca ziceai la cineva – nu credea.”
Vecina: „Am vazut ca are lacrima asa, avea lacrima in ochi, dar am crezut ca e de la pictura. Nu mi-am dat seama. Vine lumea, se mira.”

arsenie boca

Localnicii sunt convinsi ca asista la o minune dumnezeiasca.

Batrana: „De cand sunt, sunt batrana, am 70 de ani si n-am vazut asa minune ca acum.”

Femeie: „Chiar daca imi spunea cineva ca a taiat un copac si a vazut nu stiu ce, nu credeam, dar acum am vazut cu ochii mei minunea.”Unii cred ca este cazul sa trecem la post si rugaciune, pentru ca Dumnezeu transmite un mesaj.

Localnic: Acum ne arata Tatal nostru Ceresc ca-i lumea rea

Reporter: Poate-i un semn bun..

Localnic: Eeee, ar fi bine, dar odata ce plange Maica Domnului sau cine este, nu-i a bine!” – stirileprotv.ro

Daca chiar a inceput sa planga si eu cred ca intr-adevar plange, nu e de mirare.

In primul rand poate plange cand vede cat este inca de prigonit, el a facut doar bine si in schimb primeste incontinu ocărâri peste ocărâri de la o gramada de lume. Iar totodata in felul acesta, poate le-a trimis un semn necredinciosilor sa creada si sa inceteze in a-l mai batjocuri.

Mai apoi poate plange pentru neamul romanesc pe care l-a iubit atat de mult, cand vede ca profetiile lui incep sa se implineasca si tara a ajuns un dezastru si romanii au devenit doar niste sclavi asupriti.

Dar poate plange si pentru ce va urma, pentru ca urgia anuntata de parinte este abia la inceput, si de acum va urma ce-i mai rau.

Numai Dumnezeu si Sfantul Parinte stiu exact!

Alte lucruri minunate despre Sfantul Parinte Arsenie Boca, puteti gasi la categoria: Sfantul Arsenie Boca

11 gânduri despre &8222;A inceput sa lacrimeze o icoana a Sfantului Parinte Arsenie Boca?&8221;

  1. Hristos a inviat!
    Rog a se vedea de catre cei patimasi impotriva Parintelui Arsenie Boca ce spune despre el Parintele Iustin Pirvu;poate pe cuviosul nostru Parinte Iustin il vor crede.Au uitat cit bine a facut Parintele Arsenie romanilor mult -incercati.
    Doamne, ajuta necredintei noastre!

  2. Așa cred și eu frate… DAR FERICIȚI CEI PRIGONIȚI!…

    DIN EVANGHELIA DUPĂ LUCA (din capitulul 6)

    22. Fericiţi veţi fi când oamenii vă vor urî pe voi şi vă vor izgoni dintre ei, şi vă vor batjocori şi vor lepăda numele voastre ca rău din pricina Fiului Omului.
    23. Bucuraţi-vă în ziua aceea şi vă veseliţi, că, iată, plata voastră multă este în cer; pentru că tot aşa făceau proorocilor părinţii lor.
    24. Dar vai vouă bogaţilor, că vă luaţi pe pământ mângâierea voastră.
    25. Vai vouă celor ce sunteţi sătui acum, că veţi flămânzi. Vai vouă celor ce astăzi râdeţi, că veţi plânge şi vă veţi tângui.
    26. Vai vouă când toţi oamenii vă vor vorbi de bine. Căci tot aşa făceau proorocilor mincinoşi părinţii lor.
    27. Iar vouă celor ce ascultaţi vă spun: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, faceţi bine celor ce vă urăsc pe voi;
    28. Binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, rugaţi-vă pentru cei ce vă fac necazuri.
    29. Celui ce te loveşte peste obraz, întoarce-i şi pe celălalt; pe cel ce-ţi ia haina, nu-l împiedica să-ţi ia şi cămaşa;
    30. Oricui îţi cere, dă-i; şi de la cel care ia lucrurile tale, nu cere înapoi.
    31. Şi precum voiţi să vă facă vouă oamenii, faceţi-le şi voi asemenea;
    32. Şi dacă iubiţi pe cei ce vă iubesc, ce răsplată puteţi avea? Căci şi păcătoşii iubesc pe cei ce îi iubesc pe ei.
    33. Şi dacă faceţi bine celor ce vă fac vouă bine, ce mulţumire puteţi avea? Că şi păcătoşii acelaşi lucru fac.
    34. Şi dacă daţi împrumut celor de la care nădăjduiţi să luaţi înapoi, ce mulţumire puteţi avea? Că şi păcătoşii dau cu împrumut păcătoşilor, ca să primească înapoi întocmai.
    35. Ci iubiţi pe vrăjmaşii voştri şi faceţi bine şi daţi cu împrumut, fără să nădăjduiţi nimic în schimb, şi răsplata voastră va fi multă şi veţi fi fiii Celui Preaînalt, că El este bun cu cei nemulţumitori şi răi.
    36. Fiţi milostivi, precum şi Tatăl vostru este milostiv.
    37. Nu judecaţi şi nu veţi fi judecaţi; nu osândiţi şi nu veţi fi osândiţi; iertaţi şi veţi fi iertaţi.
    38. Daţi şi se va da. Turna-vor în sânul vostru o măsură bună, îndesată, clătinată şi cu vârf, căci cu ce măsură veţi măsura, cu aceeaşi vi se va măsura.
    39. Şi le-a spus şi pildă: Poate orb pe orb să călăuzească? Nu vor cădea amândoi în groapă?
    40. Nu este ucenic mai presus decât învăţătorul său; dar orice ucenic desăvârşit va fi ca învăţătorul său.
    41. De ce vezi paiul din ochiul fratelui tău, iar bârna din ochiul tău nu o iei în seamă?
    42. Sau cum poţi să zici fratelui tău: Frate, lasă să scot paiul din ochiul tău, nevăzând bârna care este în ochiul tău? Făţarnice, scoate mai întâi bârna din ochiul tău şi atunci vei vedea să scoţi paiul din ochiul fratelui tău.
    43. Căci nu este pom bun care să facă roade rele şi, iarăşi, nici pom rău care să facă roade bune.
    44. Căci fiecare pom se cunoaşte după roadele lui. Că nu se adună smochine din mărăcini şi nici nu se culeg struguri din spini.
    45. Omul bun, din vistieria cea bună a inimii sale, scoate cele bune, pe când omul rău, din vistieria cea rea a inimii lui, scoate cele rele. Căci din prisosul inimii grăieşte gura lui.
    46. Şi pentru ce Mă chemaţi: Doamne, Doamne, şi nu faceţi ce vă spun?
    47. Oricine vine la Mine şi aude cuvintele Mele şi le face, vă voi arăta cu cine se aseamănă:
    48. Asemenea este unui om care, zidindu-şi casă, a săpat, a adâncit şi i-a pus temelia pe piatră, şi venind apele mari şi puhoiul izbind în casa aceea, n-a putut s-o clintească, fiindcă era bine clădită pe piatră.
    49. Iar cel ce aude, dar nu face, este asemenea omului care şi-a zidit casa pe pământ fără temelie, şi izbind în ea puhoiul de ape, îndată a căzut şi prăbuşirea acelei case a fost mare.

  3. HRISTOS A INVIAT!

    Din cate am citit despre Parintele ARSENIE BOCA,nu plange ca „preoti”sau „calugari” il denigreaza sau ca oamenii nu-l cred,plange cand vede in ce hal a juns aceasta TARA-ROMANIA- si oamenii nu se trezesc la realitate. Patriotismul a disparut, incep sa cred ca nu mai avem ROMANI in tara noastra.Daca unora(ma refer la romani) le merge bine in mod onest nu cu furtisaguri,se pare ca nu-i mai intereseaza ce se intampla cu tara,cu invatamantul si implicit cu amaratii care nu au doctori,spitale,tratamente si sa nu mai vorbim -mai nou – de preturile la alimente crescute in urma deciziei IRESPONSABILULUI de a scadea TVA la alimente.Am spus IRESPONSABIL ca lui ii este interzis sa ia decizii pentru POPOR si sa ceara HIPER MARKETURILOR sa-si respecte obligatiile fata de consumator.
    Da, pentru toate acestea plange PARINTELE.

  4. Plinge Parintele ca se apropie ceea ce a prezis-fiindca meritam ,-si ,in loc sa strigam cu lacrimi de cainta catre sfintii romani sa se roage pentru noi inaintea Mintuitorului si a Preacuratei Sale Maici sa aiba inca mila si sa ne ajute sa ne vedem greselile,pacatele,erorile,apostazia care ne desfiinteaza ca neam,cei mai multi ne dezbinam cu patima pe subiecte lucrate si aruncate cu mestesug de oculta satanista care a pus gheara pe Romania.Treziti-va ,frati romani,citi ati mai ramas!Nu mai e mult timp pina nu vom mai exista ca popor si tara…Lasa-ti orgoliile-prostie goala,falimentara.Trebuie sa nu mai lenevim ci sa ne rugam cit mai mult,sa postim,sa ne caim,sa fim uniti-orice ar fi.Mai ales in rugaciune.Si in dreapta credinta singura mintuitoare.
    Doamne, asculta-i pe sfintii nostri dragi,care s-au invrednicit sa aiba indrazneala inaintea Ta,desi noi nu mai meritam mila Ta cea sfinta-Invata-ne,ajuta-ne sa ne revenim!
    Sfinti romani ,nu ne lasati,desi noi nu va mai meritam,rugati-va pentru bietul popor roman imputinat ,saracit, ingenunchiat,prostit,umilt,vindut,imbolnavit,slabit.Tot ce mai avem este sfinta noastra credinta in Histos si in dreapta -credinta Lui.Pe care se straduiesc vrajmasii sa ne-o instraineze,sa ne lase orfani ca sa-si poata bate joc de noi si sa ne nimiceasca,sa ne ia si sufletele.Fratii nostri cad in plasa lor,naivi,crezindu-se ca ii mai ia cineva in seama…Singurul pentru care mai contam e numai Dumnezeu.Noi ni mai avem nici unde sa ne plecam capul sa murim.Acum,salvarea noastra este doar in SUS-pe verticala rugaciunii traita cu pocainta.Sufletele sa ni le mintuiasca Dumnezeu.

Lasă un comentariu