Mesaje oculte transmise de Christine Lagarde sefa FMI despre anul „magic” 2014 cat si despre importanta cifrei 7!

Deci anul acesta dragii mei, va fi un an cu multe schimbari importante in istoria umanitatii. Ni se pregateste ceva cu siguranta. Cum aratam si in articolele anterioare, multe evenimente(conflicte) insemnate au inceput deja sa apara. 

Nu stiu exact daca in data de 20 Iulie cum se specifica in filmulet, dar cu siguranta suntem foarte aproape de niste schimbari majore. Lumea sta de ceva vreme pe un butoi de pulbere si nu mai exista cale de intoarcere. Resetul de care se vorbeste cred ca este la toate nivelele, economic, militar, social.

Pentru acesti psihopati care conduc lumea numerologia este foarte importanta, pe langa cifra 7 au si cifra 11, de care de asemenea se leaga multe evenimente importante.

Legat de evenimentele care ar putea sa urmeze, sa ne uitam la conflictul din Fasia Gaza, unde se doreste expulzarea tuturor palestinienilor din zona si redau dintr-un articol anterior: „Înainte de începerea ofensivei terestre, armata israeliană a lansat circa 10.000 de fluturașai prin care îi avertiza pe palestinienii din Gaza că trebuie să își părăsească locuințele.” De ce vor ca populatia Palestinei sa-si paraseasca tara? Pai cum va spuneam si cu alte ocazii, evreii doresc neaparat constructia celui de al 3-lea templu a lui Solomon, pentru care deja au si inceput lucrarile, chiar au si numit preotii, vezi aici, un alt mare eveniment care se poate lasa cu urmari grave si cu o conflagratie de proportii este cel de langa noi, cel din Ucraina. Stiu ca ma voi repeta dar e foarte important, americanii isi doresc neaparat un conflict urias, este singura cale care duce la resetarea de care vorbeam la inceput. Iar singurul conflict cu adevarat insemnat nu se poate duce decat cu Rusia. Rusia este singurul stat are poate rivaliza cu SUA din punct de vedere militar, si al aliatiilor. Asa ca SUA o cauta cu lumanarea, iar cu ajutorul presei mondiale care le este in mare parte aservita vor incerca din rasputeri sa creeze acest conflict. Conflict care se va uni foarte usor cu celelalte deja existente din Irak si Siria care au capatat proportii tot mai mari. Sa nu uitam si de faptul ca liderul Nord Korean Kim Jong abia asteapta sa intre si si el intr-un conflict major, pregatindu-se de multa vreme pentru acest lucru, Koreea de Nord fiind un stat foarte bine inzestrat din punct de vedere nuclear.

Pe de alta parte, masoneria in ultimul timp lucreaza tot mai mult pe fata, aflam tot mai multe stiri despre intrunirile lor, care cu ajutorul presei sunt puse intr-o lumina favorabila. Ni se repeta intr-una despre necesitatea unei Noi Ordini Mondiale conduse de un guvern mondial, pe care il avem deja sub forma grupului Bilderberg care este de asemenea promovat tot mai insistent in ultima perioada. Iar odata cu constructia templului de care va vorbeam se poate inscauna linistit si antihristul. Deci toate au legatura dragii mei, numai daca suntem orbi nu le vedem.

Un alt semn care ne arata ca traim timpuri foarte periculoase este promovarea dezmatului care a ajuns sa fie implemtat in  societate ca pe ceva absolut normal. Homosexualitatea si Lesbianismul, ba mai mult chiar si pedofilia sunt promovate in toata media, in industria filmelor, in industria muzicala, la fel satanismul si simbolistica lui este prezent peste tot in aceste industrii. Chiar si Biserica apuseana devine tot mai permisibila cu acesti degenerati.

Iar despre toate aceste evenimente care se petrec sub ochii nostrii ne-au vorbit si multi dintre Sfintii Parinti.

Deci de acum inainte ar fi bine sa fim mai atenti, sa stam cu o mai mare grija si sa ne intoarcem cu totii catre Hristos si Maica Sfanta, alta cale nu exista, dragii mei. Doamne ajuta!

3 gânduri despre &8222;Mesaje oculte transmise de Christine Lagarde sefa FMI despre anul „magic” 2014 cat si despre importanta cifrei 7!&8221;

  1. Eu cred ca Rusia o cauta cu lumanarea nu SUA ; arsenalul nuclear al Rusiei s-a redus simtitor , pt. ca o buna parte din el se afla pe teritoriul Ucrainei si acest arsenal a fost dezafectat si nu transportat in Rusia ; apoi si dotarea armatei ruse nu mai e chiar ce a fost chiar daca Putin face de cativa ani ce a facut Hitler cu vreo 10 ani inainte de a declansa al 2-lea razboi mondial – dezvolta masiv industria de razboi ca sa dea de lucru rusilor, evitand intrarea in criza economica tocmai prin comenzi masive de stat si nu pentru ca Putin ar fi mare strateg in economie. Asemanarea cu Hitler nu e intamplatoare , Putin e un bolnav de putere si nu a renuntat nici o clipa la visul de a reface URSS ; Veti vedea in urmatoarea perioada comportamentul lui pentru ca va face aceleasi miscari si erori ca Hitler.
    Daca ar fi fost intelept s-ar fi multumit sa-si conduca Rusia cea bogata in resurse si propriul popor catre o dezvoltare corecta , democratica si nu prin subjugarea si amenintarea altor tari .Dar Putin nu stie ce este democratia ci doar autocratia specifica tarilor rusi.
    Acum despre americani , nici ei nu sant mai breji pentru ca ei sant de fapt condusi de evrei , deci orice miscare politica vedeti la americani sa stiti ca , de fapt, ascund interesele SIONISMULUI MONDIAL . SUA clameaza democratia dar sant destul de departe de ea pentru ca SIONISMULUI nu-i place democratia , visul lui e sa faca sclavi din toate popoarele lumii si EVREII sa conduca lumea confiscand bogatiile tuturor si aproape ca si l-a indeplinit . Nu ne ramane decat sa speram ca Dumnezeul crestinilor va face dreptate pedepsind pe lumea asta evreii si nu pe lumea cealalta . Ma gandesc uneori la mitologia vechiului Testament cu poporul ales , halal popor ales acesti evrei care au pus la cale toate relele si dezastrele lumii incepand cu rastignirea lui IISUS si pana la inscaunarea lui ANTICRIST. PRIN UNELTIRILE ORGANIZATIILOR SECRETE PE CARE LE CONDUC EVREII REPREZINTA DIAVOLUL.

Lasă un comentariu